ATI Radeon HD 4830 serisi bir ekran kartim var ve APU sistem alicaktim basta fakat simdi aklima geldi. Benim ekran kartim hali hazirda var. Sizce bu ekran kartiyla birlikte Ryzen 3 1200 kullanmali miyim yoksa APU bir sistem mi almaliyim?
Moderator bey basligi Ryzen 3 1200 olarak duzenlerse iyi olur, yanlisikla 1600 yazmisim. Duzeltmemis .__.
Tabi kullanırsın fakat daha iyi performans istiyorsan APU almak daha mantıklı. Ama konu açarsanız bütçenize göre ekran kartlı sistemler de tavsiye edilir.
Ekran kartı işlemciden yüksek olmadıkça sorun yaşamassın. İşlemci kartını %99 besleyebileceği için ekran kartını dibine kadar kullanırsın. Tabii 4830'un dibi ne kadar ona bakmak gerek
Tabi kullanırsın fakat daha iyi performans istiyorsan APU almak daha mantıklı. Ama konu açarsanız bütçenize göre ekran kartlı sistemler de tavsiye edilir.
Butceme gore genel olarak APU sistem ve 2. el sistem onerisi aldim. APU sistemde de buyuk ihtimalle ekran kartimi kullanacaktim ve belirli bir zaman sonra ekran karti takacaktim. Bende dusunurken aklima Ryzen 3 1200 alip su anki ekran kartimi kullanmak geli.
Ekran kartı işlemciden yüksek olmadıkça sorun yaşamassın. İşlemci kartını %99 besleyebileceği için ekran kartını dibine kadar kullanırsın. Tabii 4830'un dibi ne kadar ona bakmak gerek