Eski ekran kartına Windows 10 mu 7 mi?

Windows 7 kullan. Güncel değil diyenlere aldırma.
Windows 7 bir kere en uç artık 8.1'e dahi uyumlu olmayıp ya da çok düşük sistemse Starter sürümünü öneriyoruz sen üstüne bizim söylediklerimizin aldırılmamasını söylüyorsun.

Güncel değil ama sen Windows 7'yi rahat kaldırabilecek Windows 10'u kaldıramayacak bir bilgisayara Windows 10 mu yüklersin? Ya da diyelim ki kaldırdı o kasma ile rahat olabilecek mi?
Windows 8.1 var desteği kesilmemiş gerçekten çok kötüyse Starter sürümü öneriliyor ama adam CS GO oynamaktan bahsediyor demekki o kadar kötü değil.

Windows 8.1 var desteği kesilmemiş gerçekten çok kötüyse starter sürümü öneriliyor ama adam CS:GO oynamaktan bahsediyor demek ki o kadar kötü değil.

FPS açısından da 7 8.1'den daha performanslı bence SSD yok ise ne 8.1 ne 10 yarar arkadaşa tabii 8.1 HDD ile de performanslı ama SSD kadar değil benim önerim Windows 7 Ultimate veya Home Basic'ten yana.

Herkese toplu cevap veriyorum ekran kartımın ismini modelini falan bilmiyorum sadece 7 senelik onu söylüyorum bildiklerim bu kadar açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…