Eski ekran kartına Windows 10 mu 7 mi?

FPS açısından da 7 8.1'den daha performanslı bence SSD yok ise ne 8.1 ne 10 yarar arkadaşa tabii 8.1 HDD ile de performanslı ama SSD kadar değil benim önerim Windows 7 Ultimate veya Home Basic'ten yana.
Forum olarak HDD'ye Windows 8.1 öneriyoruz ben bile imzamdaki sistemimde Windows 10 Pro kullanıp sıkıntı yaşamıyorum 9.yılını devirecek 8.1 donanıma göre eski sistemler için ideal en kötü ihtimal her zaman Home Basic ve Starter'dir.Atıyorum adamin sistemi XP'dir hicbir şey açmaz yeni program yüklenmez o zaman Starter yüklemesini öneririz.

Kasma yapmaz RAM 8 GB olsa Windows 10 bile yükle derdim.Bu arada Windows 10'u da sorunsuz kullanabilirsiniz çünkü AMD 8.1'e yeni sürücü desteği vermiyor.
Bir kere Win10 Denedim lakin Win10'u yüklediğimde video veyahut canlı yayın izlediğimde görüntü önde ses geriden geliyordu. Win7'de böyle bir sorunum yoktu o yüzden çekiniyorum.

Bir kere Windows 10 Denedim lakin Windows 10'u yüklediğimde video veyahut canlı yayın izlediğimde görüntü önde ses geriden geliyordu. Windows 7'de böyle bir sorunum yoktu o yüzden çekiniyorum.

SSD ile tekrar denemeni tavsiye ederim o sistemde olmaması gerekiyor normalde temiz orijinal driverleri orijinal kurulmuş sistemde olmaması gerek o dediğinin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı