Lanidrac
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Aylardır GeForce NOW kullanıyorum sürekli kötü bağlantı yüzünden oyun donuyor ses kayması falan aşanıyordu. Önce sorunun Turkcell sunucuları kaynaklı olduğunu düşündüm ve mail yazdım bana servis sağlayıcımla iletişime geçmemi önerdiler bende TurkNet'e yazdım. Sağ olsunlar teknik ekipten biri beni arayarak sorunumu tepit etmeye çalıştı. En son pingplotter adlı bir uygulamayı indirip test sonuçlarını gördermemi istedi. Bende gönderdim bana sorunun modemde veya kablolarımda olabileceğini söyledi ve ticketı kapttı.
Sonuçlar şöyle:
Google DNS sonucu(8.8.8.8):
GeForce NOW TR-West sunucu sonucu:
%50-60 paket kaybı alıyorum. Önce sorunun modem olduğunu düşündüm ve TP-Link TD-W9960 modelinden TP-Link Archer VR600 modeline geçtim. Zaten eskisinin Wi-Fi performansı berbattı bu da bahane oldu. Neyse yine sorun düzelmedi aklıma tek gelen anakartımdaki Ethernet yongasının arızalı ya da yetersiz olabileceği. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri:
İşlemci: i3-7100
Anakart: ASUS Prime H110M-D
GPU: ASUS GT1030 2 GB.
RAM: 2x8 2133MHz.
Güncelleme:
Son 2 günde sorunum daha kötü bir hal aldı. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Sonuçlar şöyle:
Google DNS sonucu(8.8.8.8):
GeForce NOW TR-West sunucu sonucu:
%50-60 paket kaybı alıyorum. Önce sorunun modem olduğunu düşündüm ve TP-Link TD-W9960 modelinden TP-Link Archer VR600 modeline geçtim. Zaten eskisinin Wi-Fi performansı berbattı bu da bahane oldu. Neyse yine sorun düzelmedi aklıma tek gelen anakartımdaki Ethernet yongasının arızalı ya da yetersiz olabileceği. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri:
İşlemci: i3-7100
Anakart: ASUS Prime H110M-D
GPU: ASUS GT1030 2 GB.
RAM: 2x8 2133MHz.
Güncelleme:
Son 2 günde sorunum daha kötü bir hal aldı. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Son düzenleyen: Moderatör: