Bizim Vodafone'un fiber altyapısı destekliyor ama binanın içinde kutusu yok. Ama sokağa kadar fiberi var. Şimdi bunlar telefon hattından mı fiber çekecekler?
Bizim Vodafone'un fiber altyapısı destekliyor ama binanın içinde kutusu yok. Ama sokağa kadar fiberi var. Şimdi bunlar telefon hattından mı fiber çekecekler?
Aynı durum bende de mevcut, sokakta/caddede fiber kablo var ama binaya çekmemişler; eski püskü telefon kutusu var.
BTK üzerinden girişimde bulundum ama bölgenizde fiber altyapı yok diyor TTNET -altyapı kendilerine ait- , halbuki altyapı sorgularken yan siteden adres verince fiber çıkıyor Ayrıca mahallede de altyapı olduğunu çok iyi biliyorum.
Aynı durum bende de mevcut, sokakta/caddede fiber kablo var ama binaya çekmemişler; eski püskü telefon kutusu var.
BTK üzerinden girişimde bulundum ama bölgenizde fiber altyapı yok diyor TTNET -altyapı kendilerine ait-, halbuki altyapı sorgularken yan siteden adres verince fiber çıkıyor ayrıca mahallede de altyapı olduğunu çok iyi biliyorum.
Evet binamın no kapısı ve iç dairesine kadar gözüküyor yani fiber var 35 ve 50 gözüküyor Vodafone'un sokağımızda bile var. Bir de böyle iki tane kutu var birisi telefon hattı da diğerini bilmiyorum.