Eski Galaxy Tab 3 nasıl değerlendirilebilir?

363652

Megapat
Makaleler
3
Elimde 2 tane küçüklüğümden kalma Galaxy Tab 3 (SM-T113) tablet var. İkisi de çalışır durumda ve onların tozlu raflarda hiçbir işe yaramadan ölmelerini istemiyorum. Bu tabletleri nasıl değerlendirebilirim? Monitör olarak kullanmayı denedim ama çözünürlükleri düşük ve akıcı olmadığından pek verimli olmadı. Bilgisayarıma bağlayıp kontrol etmek ya da kullanımları tabletten görmek yararlı olabilir.

Elimde 2 tane küçüklüğümden kalma Galaxy Tab 3 (SM-T113) tablet var. İkisi de çalışır durumda ve onların tozlu raflarda hiçbir işe yaramadan ölmelerini istemiyorum. Bu tabletleri nasıl değerlendirebilirim? Monitör olarak kullanmayı denedim ama çözünürlükleri düşük ve akıcı olmadığından pek verimli olmadı. Bilgisayarıma bağlayıp kontrol etmek ya da kullanımları tabletten görmek yararlı olabilir.

İkisini de sahibinden/letgo'da sat (son 1 aydır teknolojik bütün ürünlere devasa zam geldi) dolayısıyla hatrı sayılır bir para kazanırsın. Gelen paranın üstüne biraz daha ekleyip iPad falan alabilirsin veya başka bir şekilde değerlendirirsin.

E-Kitap olarak kullanılabilir, film izlenebilir, müzik dinlenebilir, makale okunur, araştırma yapılır... İkisinin de elinizde kalmasını istiyorsan bunları yapabilirsiniz.

2011 model iPad 2 için konu açmıştım orada da;
E kitap okuyucu.
İnternette gezinme vb.
Şeyler denmişti ama geri dönüşüme kazandırılması gereken cihaz.

Makale okumak, Technopat Sosyalde gezinmek, kitap okumak ve taşınabilir not defteri gibi kullanmak gibi şeyleri yapabilirsiniz. Bizde de var ondan. Eski oyunları oynamak için kullanılıyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı