Rehber Eski gen kartlarda Frame Gen aktif etme

Biri mod yapmış ve işe yarıyor görünüyor. Kadim dostum Witcher 3'te denedim. Değerleri ekte görebilirsiniz. Yapmanız gereken ise oyunun exesinin bulunduğu yere iki adet DLL dosyasını atmak. Ardından da reg dosyasını Regedit'e eklemek. Daha sonra da Sistem - Ekran - Grafikten, hızlandırılmış GPU'yu aktif etmek. Linkini bırakıyorum. Modun beta aşamasında olduğunu ama bende kusursuz çalıştığını da belirtmek istiyorum. Ayrıca V-Sync'i kapatmanız gerekiyormuş. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama ne olursa olsun Online oyunlarda kullanmayın ki ban yemeyin. Dosya değiştirdiğiniz için anti hile sistemleri banlar.
Screenshot 2023-12-31 031420.png
Screenshot 2023-12-31 031434.png

Aşamalar:
1703981879057.png
1703981942917.png
1703981982903.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yerde gördüm FSR 2 destekleyen oyunları önce FSR2 to FSR 3 modu kurup sonra bu modu kurabilir miyiz?

Tesekkurler, gxt 1650 ekran kartında bu konuyla ilgili videolar var. Hicbirsey bilmeden soruyorum, işlemci amd ve ya intel olması gibi bi şartı var mi? Her iki islemcide de oluyor mu

Bir yerde gördüm FSR 2 destekleyen oyunları önce FSR2 to FSR 3 modu kurup sonra bu modu kurabilir miyiz?
Sanmam hocam.

RTX kartlarda oluyor diye biliyorum bu.
Hangi kartlar destekliyor bilmiyorum. Ben RTX 3060Ti'da denedim.

Tesekkurler, gxt 1650 ekran kartında bu konuyla ilgili videolar var. Hicbirsey bilmeden soruyorum, işlemci amd ve ya intel olması gibi bi şartı var mi? Her iki islemcide de oluyor mu
İşlemci fark edeceğini sanmam.

Bunu RDR2'de yapmanın yolu var mıdır acaba?
Frame Generation RDR2'de yok hocam.

Hocam APU 5600G ile çalışır mı yoksa illa NVIDIA ekran kartı mı gerekli?
APU sistemler hakkında bilgim yok hocam ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı