XxTrCemxX Decapat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 18 Yer Gonya42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 1 Şubat 2022 #1 Merhaba hocalar. Benim bir Gmail hesabim vardı birkaç ay önce telefon numaramı değiştirdim 2 adımlı doğrulama açık olduğu için hesaba ulaşamıyorum. Kurtarma e postasına kod gönderiyorum o da gelmiyor. Yardım edebilecek var mı acaba?
Merhaba hocalar. Benim bir Gmail hesabim vardı birkaç ay önce telefon numaramı değiştirdim 2 adımlı doğrulama açık olduğu için hesaba ulaşamıyorum. Kurtarma e postasına kod gönderiyorum o da gelmiyor. Yardım edebilecek var mı acaba?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Ulaşılamaz. Artı 0 Eksi
KS KS XxTrCemxX Decapat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 18 Yer Gonya42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 1 Şubat 2022 #3 uwu emrw kun dedi: Ulaşılamaz. Genişletmek için tıkla... Yapma hocam ya. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022 Artı 0 Eksi