Eski GoW Oyunları vs. Devil May Cry Serisi

Hangisini tercih edersiniz?

• GoW

Oy: 7 70,0%
  • DMC

Oy: 3 30,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Siz hangisini tercih edersiniz? Ben DMC serisinin oynanışını çok daha sevdiğimden DMC tercih ederim. GoW 2018 bu oylamaya dahil değildir.

GoW'u severim ama DMC hayranlığımdan ötürü DMC tikliyorum. Yine de DMC'nin eski oyunlarda eksiklikler vardı. DMC 5'te hayranların istenildiği bir oyuna anca erişebildiler bunu da dip not olarak geçiyorum.

DMC3'ü unutmayın lütfen. Zamanının en iyisi kesinlikle. Daha bugün oynadım çok zevk aldım. Ha biraz zor yeni oyuncular zorlanabilir.

Gezinirken gördüm bu konuyu bayağı olmuş ama yine de cevap vereyim. Öncelikle iki oyunun da hayranı değilim hatta DMC serisine 1. oyundan ilk defa başlayacağım ama yorumlarına bakılırsa 1 ve (özellikle)2. oyun cidden kötü yorumlar almış ama 3. oyun gayet iyi diyorlar. Ama ben GoW: Chains of olympus oyununu telefonuma PPSSPP Gold yardımıyla yükledim, ara sıra okuldan eve otobüsle gelirken oynuyorum -çerezlik-. Ve bir PSP'ye geçiş oyunu olmasına rağmen oyunun oynanışı hiç eski bir oyun oynuyor gibi hissettirmedi mobilde oynamama rağmen. Zaten oynanış olarak yeni oyunlara önderlik etmiş bir oyundur. God of War serisi ilgimi çekmiyor ama oynanış olarak hakkını vermek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı