Eski HDD takınca Windows 7 açılıyor

Ahmet Gönen

Hectopat
Daha fazla  
Elimde eski bir HDD var, içinde fotoğraf olabileceği için PC'ye takıyorum fakat takınca içindeki Windows 7 açılmaya başlıyor. Windows 7 açmadan kendi Windows'um ile nasıl dosya kaybetmeden açabilirim bu hard diski?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot menüden asıl diski, içinde Windows 7 olmayan diski seçin.
Elimde eski bir HDD var, içinde fotoğraf olabileceği için PC'ye takıyorum fakat takınca içindeki Windows 7 açılmaya başlıyor. Windows 7 açmadan kendi Windows'um ile nasıl dosya kaybetmeden açabilirim bu hard diski?

Hocam diski taktıktan sonra BIOS menuye gidip yeni diski boot sırasında en alta almanız lazım. Veya anakart modelinize göre boot menu tuşuyla hızlı boot ile ana diskinize geçebilirsiniz.

Örneğin ASUS military class anakartlarda boot menu F11 tuşuyla açılır.

Eğer BIOS'tan anlamıyorsanız, tüm diskleri cıkartın. Sadece Windows 7 acılan disk kalsın. Bakıcağınız dosyalarınıza baktıktan sonra hepsini takıp kullanmaya devam edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı