Eski HDD'yi formatlayip birlestirmek nasıl yapılır?

Greant64

Centipat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Mat ögrt
Sa.
Yeni kudugum sisteme eski HDD'yi taktım. Windows'um SSD'ye kurulu. HDD'yi taktıktan sonra bilgisayarımda 3 farklı bölüm daha göründü. Ben bunları birleştirmek ve formatlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle HDD'ye ait bölümlerden birini yedekleyin (yedeklediğiniz diskin harfini unutmayın) ara>sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir>hddnizin sürücüsünün adının yazılı olduğ sırada yedeklediğiniz diske sağ tıklayın>birimi sil deyin> diğer yedeğini almadığınız birimin üzerine sağ tıklayın> birimi genişlet deyin(Windows büyütebileceğiniz maksimum boyutu ayarlar). İki disk birleşmiş olacaktır.

Disk yönetimi üzerinden ekran görüntüsü alıp, buraya yükleyebilir misiniz?
Buyrun hocam. Bir bakın napmam gerekiyor. Bu arada HDD'ye ait olan bölümler hangisi onu tam bilmiyorum ve ne yapmalıyım.
Diski direkt olarak taktıktan sonra Windows disk yönetimi ile parçalari silebilirsiniz, sonrasında kalan toplam alanı biçimlendirip tekrar yeni bir birim oluşturabilirsiniz.
Sağol hocam. Aynen o yöntemle yapiyorum şimdi olacak gibi.
Çok teşekkür ederim hepinize. Hallettim. Gayet de güzel oldu. Çok basitmiş.

Dosya Ekleri

• 20200818_174116.jpg
    20200818_174116.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı