Merhabalar eski bilgisayarımdaki Seagate Momentus'u (2.5') yeni topladığım bilgisayara taksam çalışır mı? Icinde bir suru program ve oyun da vardı Win10 kuruluydu işletim sistemi açılır mı?
Çalışır. Ancak eski diskinizin hızı yeni sisteminize yetişemezse ki çok yüksek ihtimalle bu ihtimale gerçekleşecek, sisteminizdeki genel performans düşük olacaktır.
Çalışır. Ancak eski diskinizin hızı yeni sisteminize yetişemezse ki çok yüksek ihtimalle bu ihtimale gerçekleşecek, sisteminizdeki genel performans düşük olacaktır.
Şu anki diskinizi uzun zamandır kullanıyorsanız performansı yeterli gelmeyebilir. Hatta zaten SSD olması şart yeni sisteminizde. HDD'yi arşiv için kullanmanız daha mantıklı.
Yakında 240GB SSD alacağım da şuan HDD'ye bile param kalmadı. 3 farklı HDD var toplam 4TB ama 7200RPM olan tek bu var. Aktarım performansı önemli değil benim için. Oyunlarda sıkıntı çıkar mı?
Ben direkt laptopun HDD'sini yeni topladığım sisteme taktım. Windows dahil açıldı fakat ileride bir sıkıntı çıkarmasın diye yeni lisans alıp temiz kurulum yaptım.
Merhabalar eski bilgisayarımdaki Seagate Momentus'u (2.5') yeni topladığım bilgisayara taksam çalışır mı? Icinde bir suru program ve oyun da vardı Win10 kuruluydu işletim sistemi açılır mı?