Eski HDD'yi Yeni Sistemde Kullanma

BountyHunter

Megapat
Daha fazla  
Esenlikler,
İçinde Win10 Home Premium kurulu dizüstü HDD'im var.
Yeni topladığım Ryzen 5 1600 ve RX 590'lı sisteme taşımak istiyorum.
Eski dizüstümde Ati Radeon HD4200 ve AMD Turion P560 vardı.
Bu diski yeni bilgisayarıma yerleştirirsem, içindeki sürücüler yeni kartlarıma zarar verir mi?
Vermezse, hemencecik eski sürücüleri kaldırıp yerine yeni sürücüleri kuracağım.
Teşekkürler.

Stabil ve temiz bir sistem olması açısından yeniden işletim sistemi kurulumu daha faydalı olur. Hatta yeni sistemle birlikte SSD'ye geçiş yapmanız sizin açınızdan faydalı olur. Güncel sistem kullanıyormuş hissi yaşamak için SSD şart. Yoksa 3-4K'ya topladığınız sistem sanki çok eski bir sistemmiş hissiyatı veriyor.

Stabil ve temiz bir sistem olması açısından yeniden işletim sistemi kurulumu daha faydalı olur. Hatta yeni sistemle birlikte SSD'ye geçiş yapmanız sizin açınızdan faydalı olur. Güncel sistem kullanıyormuş hissi yaşamak için SSD şart. Yoksa 3-4K'ya topladığınız sistem sanki çok eski bir sistemmiş hissiyatı veriyor.
Evet ben de sıfırlamak istiyorum ancak içinden kurtarmam gereken ailemin ve arkadaşlarımın fotoğrafları var.
Üstelik PS ve C4D gibi programlar için tonla paket ve plugin var.
Sıfırlarsam onlarca oyunum silinecek ve düzenim bozulacak.
Bu yüzden takmadan önce sıfırlamak istemiyorum. Mümkünse en az kayıpla çıkmak istiyorum bu durumdan.

Merhaba benim de bir sorum olacak. Bende yeni pc topladım eski pc deki hdd yi yeni topladığım pc ye takıyorum bıos ta gözükmüyor. Arızalı değil eski pc ye taktığımda çalışıyor sorun neden kaynaklanıyor lütfen yardımcı olurmusunuz çözümünü bir türlü bulamadım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı