Eski HDD'yi Yerel Disk D Olarak Kullanma

SerkanKNC

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bir sorum olacaktı. Şimdi yeni bir sistem toplayacağım. Eski bir HDD var, Windows 8.1 64 Bit kurulu. Toplayacağım sistemde yeni alacağım SSD'ye kuracağım Windows'u. Eski HDD'yi de Yerel Disk D yapacağım, ancak bu 650 GB' lik HDD'de Windows kurulu, ben SSD'ye kuracağım, ama o HDD'yi silemiyorum. Format atarken sil demiyor, biçimlendirme var.

Kurulum USB veya DVD'nizi hazırlayın. Önemli belgeleri alın HDD'den. Sonra SSD'yi kuruluma hazırlayın. Ve HDD biçimlendirin format ekranından. Ondan sonra yeni sisteminizi SSD'ye kurun. Windows SSD'de olacak ve HDD'niz içinde sistem bulundurmadan depolama alanı şeklinde duracak.

Diski daha sonradan ekliyip biçimlendirmek işinize yarayabilir deneyin derim.

Evet arkadaşlar bir sorum olacaktı. Şimdi yeni bir sistem toplayacağım. Eski bir HDD var, Windows 8.1 64 Bit kurulu. Toplayacağım sistemde yeni alacağım SSD'ye kuracağım Windows'u. Eski HDD'yi de Yerel Disk D yapacağım, ancak bu 650 GB' lik HDD'de Windows kurulu, ben SSD'ye kuracağım, ama o HDD'yi silemiyorum. Format atarken sil demiyor, biçimlendirme var.
Biraz geç kaldım, muhtemelen halletmişsinizdir. Ama diski biçimlendirmek zaten diskteki veriyi siler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı