Eski HKC monitör 2. ekran olarak kullanilabilir mi?

Merhaba. Elimde VGA girişli bir monitör, GPR24C1MS144 (ana ekranım) ve ASUS TUF Gaming 1650 Super ekran kartı var.
Eski monitoru 2. ekran olarak kullanmayi dusunuyorum. Bu yapilabilir mi? Sağlıklı olur mu?
@88602 @BerkayZ87
Olur. Benimde eski büyük bir monitörüm vardı. Ekranını kırdım ama yaptırdım. Şuan sorun çıkmıyor.

Merhaba. Elimde VGA girişli bir monitör, GPR24C1MS144 (ana ekranım) ve ASUS TUF Gaming 1650 Super ekran kartı var.
Eski monitoru 2. ekran olarak kullanmayi dusunuyorum. Bu yapilabilir mi? Sağlıklı olur mu?
@88602 @BerkayZ87
Bir sorun çıkmaz, güzel bir değerlendirme olur. Bazı eski monitörlerde (çevirici ile kullanırken) oturum açma ekranına kadar ekran gelmeyebiliyor.

Aslında sorum olup olmayacagindan cok ekran kartinin gucu yetersiz kalir mi vs. gibiydi. Ayrica hic 2. monitor kullanmadigim icinde mesela discordu orada nasil acacagim falan hiç bilmiyorum.
Kalmaz bende kullanıyorum. Discord açmak için mouse ile monitörün neredeyse fareyi oraya kaydıracaksın.

Saçma bir şekilde DVI girişini VGA sanıp boşa umutlanmışım. Masamda da pek yer yok 2. bir monitör için. Monitörün yarısı kapanıyor ana monitör yüzünden. Sanırım bu iş yattı. @A1peren

VGA ya da DVI fark etmez.

Yer yoksa monitörü çapraz koyarsın, ben öyle kullanıyorum. Masada olmasın dersen şöyle bir aparatla istediğin şekilde hareket ettirebileceğin bir aparat alırsın.

Ben Alt+Tab ile uğraşmadan başka işlerle uğraşmak için kullanıyorum. Çok da gerekli değilse bu kadar zahmete girmeyebilirsin. Ama ben işine yarayacağını düşünüyorum.

Saçma bir şekilde DVI girişini VGA sanıp boşa umutlanmışım. Masamda da pek yer yok 2. bir monitör için. Monitörün yarısı kapanıyor ana monitör yüzünden. Sanırım bu iş yattı. @A1peren

Dedik sana yeni kartlarda VGA yok diye. Boşta olan başka bir girişin VGA dönüştürücüsünü alıp kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı