Eski Ininal Kart ATM'de Kaldı

aedrols

Kilopat
Eski Ininal kartımın bakiyesine bakmak için ATM'ye gittim. Zaten parayı yüklerken de her banka oluyor diye çok dikkat etmiyorum, gittiğim ATM DenizBank'dı (ilk defa yaptığım bir işlem değil aylardır DenizBank kullanıyorum). Kartı soktum, bakiyeyi öğren dedim, kartınız hakkında işlem yapılmasına izin verilmemektedir tarzı uyarı verdi, iptale bastım ve kartımı geri vermedi. Saat 9: 30 civarı olduğu için de müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sadece DenizBank'a ulaşabildim onda da kart bizim üzerimize olmadığı için yardımcı olamayız dendi. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakiye'ye bakmak için ne gerek vardı anlayamadım. Siteden veya mobil uygulamadan giriş yaptığında gözüküyor zaten.

Gün içerisinde tekrar deneyin, verirler diye düşünüyorum.

Kartınızı ATM'den alamayabilirsiniz, alsanız da bir işe yaramaz zaten. Diğer arkadaşın da dediği gibi ininal mobil uygulaması üzerinden bir sanal kart açın, paranızı ona aktarın ya da yeni ininal kart alın. ininal kartlar kısa bir süre önce VISA altyapısına geçti ve tasarımını değiştirdi, onu almanızı öneririm. Hiç eski kart için boşuna uğraşmayın.

Eski Ininal kartımın bakiyesine bakmak için ATM'ye gittim. Zaten parayı yüklerken de her banka oluyor diye çok dikkat etmiyorum, gittiğim ATM DenizBank'dı (ilk defa yaptığım bir işlem değil aylardır DenizBank kullanıyorum). Kartı soktum, bakiyeyi öğren dedim, kartınız hakkında işlem yapılmasına izin verilmemektedir tarzı uyarı verdi, iptale bastım ve kartımı geri vermedi. Saat 9: 30 civarı olduğu için de müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sadece DenizBank'a ulaşabildim onda da kart bizim üzerimize olmadığı için yardımcı olamayız dendi. Ne yapabilirim?
Yenisini al. İçindeki bakiyeye gelirsek bakiyeyi müşteri hizmetleri yeni karta aktarır.

Bakiye'ye bakmak için ne gerek vardı anlayamadım. Siteden veya mobil uygulamadan giriş yaptığında gözüküyor zaten.

Gün içerisinde tekrar deneyin, verirler diye düşünüyorum.
Ininal uygulamasından yeni kart ekleye tıklayıp barkod girince hata veriyordu. Yeni Ininal a para yatırmaya gidiyorken bakayım dedim.
Arkadaşıma da aynısı oldu sanırım işe yaramadığı için topluyorlar.
Ya tamam ama sonuçta içinde para olabilir. Sanal kart işlerini falan da pek anlamadım yanlış bir şey yapmış, doğal olarak para sanal karta geçmemiş olabilir.
Eski ininal kart Ağustos sonu kullanılmayacak. Yenisini alın.
Yeni Ininal karta sahibim, eskisinin içinde para olabilir mi diye bakmaya gitmiştim sadece
Yenisini al. İçindeki bakiyeye gelirsek bakiyeyi müşteri hizmetleri yeni karta aktarır.
Yeni Ininal kart alınca otamatik geçti mi, geçmedi mi hatırlamıyorum. Yeni Ininal muhabbeti yokken eski Ininal a para yüklemiştim, kullanmıştım çünkü.
Kartınızı ATM'den alamayabilirsiniz, alsanız da bir işe yaramaz zaten. Diğer arkadaşın da dediği gibi ininal mobil uygulaması üzerinden bir sanal kart açın, paranızı ona aktarın ya da yeni ininal kart alın. ininal kartlar kısa bir süre önce VISA altyapısına geçti ve tasarımını değiştirdi, onu almanızı öneririm. Hiç eski kart için boşuna uğraşmayın.
Anladım, ben zaten yenisine sahibim. Eskisine yeni kart muhabbeti yokken para atmıştım. Normalde direk Ininal uygulamasına kartı ekleyecektim ama orda da uyarı veriyor diye bakmaya gideyim dedim. Ininal uygulamasından yeni kartımı ekleyince eskisindeki parayı transfer etti mi hatırlamıyorum çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı