Eski Instagram hesapları nasıl kapatılır?

moshimoshi

Zeptopat
Daha fazla  
6-7 yıllık, erişimimin olmadığı 3 tane Instagram hesabı var. 50 kere başvurdum, hiçbirine dönülmedi. Ellerimin yüzümün net gözüktüğü kimliği tuttuğum fotoğraftan sadece kimliğe kadar bir sürü fotoğraf yolladım, gene olmadı. Nasıl kapatacaz bu hesapları? Adımı yazınca kullanılmayan 3 hesap çıkması sinirimi bozduğundan kullanamıyorum artık uygulamayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
6-7 yıllık, erişimimin olmadığı 3 tane Instagram hesabı var. 50 kere başvurdum, hiçbirine dönülmedi. Ellerimin yüzümün net gözüktüğü kimliği tuttuğum fotoğraftan sadece kimliğe kadar bir sürü fotoğraf yolladım, gene olmadı. Nasıl kapatacaz bu hesapları? Adımı yazınca kullanılmayan 3 hesap çıkması sinirimi bozduğundan kullanamıyorum artık uygulamayı.
Benim de vardı desteğe 3-5 kez yazmışımdır hiç cevap gelmedi. 13 yaş altı için şikayet ettim ve hesap kapandı.

Aynı sorunu bende yaşıyorum geçmiş olsun hocam.

Kimlikle doğrulama işi olmuyor. Benim kendince yaptığım çözüm başkasının veya kendi hesabını kapatırken (burada dipnot: Kendisi istiyordu) aynı kullanıcı adına yakın kullanıcı adı ve aynı fotoğraf ya da yeni çekilmiş 2 kişilik fotoğraf 2020'de kapanıyordu şimdi kapanıyor mu denemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı