Eski internet nasıl kullanılır?

resatecce1

Hectopat
Daha fazla  
Pazartesi evimize TurkNet bağladık. TurkNet'ten önce Turkcell Superonline kullanıyorduk, TurkNet'ci gelince ellerinde modem olmadığı için hazırda bulunan modemi kullanın, yenisi alınca ben takarım dedim. Şimdi yeni modem geldi ama eskiden kullandığımız interneti nasıl kullanacağız? Bunlar hiç kablo çekmedi apartman girişinde ben ayar yapacağım dedi gitti geldi falan derken interneti bağladı. Benim de aklıma hiç gelmedi ki " kardeşim ben Turkcell'i de kullanacağım nasıl olacak bu iş " tabii ben bunu demeyince adam ne yaptıysa çıktı gitti. Sonuç olarak TurkNet var ama Turkcell yok. Bu işi nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam anlayamadım ama hala 2 aboneliğiniz varsa ikisini birden kullanamıyorsunuz. Çünkü çoğu binada daire başına bununla ilgili 1 kablo gelir. Adamda o 1 kabloyu kendine göre ayarlamıştır doğal olarak. Fiziksel olarak ek hat yapmanız gerekir. Tam hakim değilim ama böyle biliyorum.

Tam anlayamadım ama hala 2 aboneliğiniz varsa ikisini birden kullanamıyorsunuz. Çünkü çoğu binada daire başına bununla ilgili 1 kablo gelir. Adamda o 1 kabloyu kendine göre ayarlamıştır doğal olarak. Fiziksel olarak ek hat yapmanız gerekir. Tam hakim değilim ama böyle biliyorum.
Tekrar anlatayım. Şimdi benim daha önce kullandığım ADSL olan Superonline bir internetim vardı kapımın onunde.( Bağlandığım turknet VDSL ) Turknetci arkadaş geldi ellerinde modem olmadığı için bende dedimki bu modem uyumluysa kullan. Apartman girişinde ayarlarımı yapacam dedi, yaptı geldi dsl kablosunda halletti, modeme taktı kullandım. Bende aptal gibi sormadım " kardeşim sen böyle yaptinda ben Superonline nasıl kullanicam, sen ne halt yaptın burda" tabi böyle demeyince adam çekti gitti. Yeni modem alınca akla dank etti . Yeni modem geldi gelmesinede Superonline yok ortada. Onu ariyorum bizle alakalı değil turkneti ara , turkneti arıyorum bizle alakalı değil Superonline ara. Ya diyorum ben bilsem halledicem bana teknik birini bağlayın bana anlatsın olayı çözelim, yok arkadaş olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı