Eski kasa BMW alınır mı?

Daha fazla  
E34, 528i gibi has BMW motorlu, az sorunlu araçlardan bahsediyorum öncelikle. İlk aracım olacak Tofaş ve ies almak yerine BMW almak istiyorum. Ayrıca dekordan çok motoru güçlendirmek isteyen biriyim bunun için en iyi seçenek de BMW. Temiz bir şey aldım diyelim bana sorun çıkarır mı? Satmak istesem 2. eli ne durumda? Bilgili olan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Hiç girme o mevzulara parcaları cok pahalı zaten BMW'nin bir de km fazla ise uzun vadede goturmez eğer cok param var hallederim bir sekil diyorsan al.

Vallahi asgari ücretin 1.5 katını alıyorum, birikmişim yok. BMW benim için hastalık, BMW de aldığım keyfi 718 boxster de alamadım, o yüzden almak istiyorum. Sanayide çalışan arkadaşım bakımlı temiz alırsan çok uzun süre daha gider, E34'ün parçasını bakkalda bile bulursun, ustası çok, bakımı kolay gibi şeyler söyledi. Fakat forumlara bakıyorum sizin gibi bazı kişiler alınmayacağını söylüyor kafam allak bullak yani. Bir 530i E34 alsam dediğiniz kadar sorun yaşar mıyım?

400-450 gibi bir şey, gündelik kullanımlık araçları önermeyin lütfen, alacak olsam ies alır geçerim.

Vallahi asgari ücretin 1.5 katını alıyorum, birikmişim yok. BMW benim için hastalık, BMW de aldığım keyfi 718 boxster de alamadım, o yüzden almak istiyorum. Sanayide çalışan arkadaşım bakımlı temiz alırsan çok uzun süre daha gider, E34'ün parçasını bakkalda bile bulursun, ustası çok, bakımı kolay gibi şeyler söyledi. Fakat forumlara bakıyorum sizin gibi bazı kişiler alınmayacağını söylüyor kafam allak bullak yani. Bir 530i E34 alsam dediğiniz kadar sorun yaşar mıyım?

400-450 gibi bir şey, gündelik kullanımlık araçları önermeyin lütfen, alacak olsam ies alır geçerim.

İes alın geçin o zaman, motor inecek mi korkusu yaşamazsınız. Dediğiniz temizlikteki araçlar min 650-700'den başlıyor. Bulaşmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı