Eski konulara mesaj yazılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Birisi eski bir konuda halen tek tük satılan işlemci yazıyor iyi mi diye. Biri de günümüz için yetersiz yazmış. Yalan mı? İşte adam yazıyor 2020 yılında yetersiz diye. Hemen çok bilmişler fırlıyor hortlatma hortlatma diye. 700 tane aynı başlıkta konu mu açılsın?
Sadece dile getirmek istiyorum bu sorunu. Sanırım tek ben şikayetçiyim, bu tiplerden. 😬🙄
(Tipler saçma sapan horlatma diyenler.)

Evet, ceza almalı mı? Bilemiyorum, genelde masum oluyorlar, ama konu hortlatmak tabii ki iyi değil.

"Konuyu hortlatma" diyenlerin gereksiz mesaj cezası alması gerekiyor bence.

Bu arada:

adamsın ban atam adam.PNG

Evet, ceza almalı mı? Bilemiyorum, genelde masum oluyorlar, ama konu hortlatmak tabii ki iyi değil.

"Konuyu hortlatma" diyenlerin gereksiz mesaj cezası alması gerekiyor bence.

Konulara girerken bu eski konu cevap yazmak istermisin diye onay gelmeli. 8-10 tane hemde üst üste.

• Beğen
İfadeler: RPM
Bence ayrı ayrı konu açılması gerekiyor.

Her konunun saati, günü ve piyasa durumu her şeyi çok farklı kılıyor. Bu yüzden açılması gerekir.

Yani bilerek 3 yıl önce açılan konuyu hortlatmak biraz saçmalık. Ceza verilmemesi gerekiyor. Moderatörler sorduğu soruyu ayrı bir konu diye açması gerekir "bence".

Ben kendimi yönetiyorum. Ülkeler şehirler dahi bazen saçma kurallar olaylar uygulayabiliyor. Bu kadar büyük bir mecrayı yönetmek, aman tanrım🥴

Üzerinden belirli bir süre geçmiş konulara yazılan cevapların, moderasyon ekibi onayıyla yayınlanması gerektiğini düşünüyorum. İşin tadını kaçırıp, konu hortlatmayı âdet haline getirenler var.

Üzerinden belirli bir süre geçmiş konulara yazılan cevapların, moderasyon ekibi onayıyla yayınlanması gerektiğini düşünüyorum. İşin tadını kaçırıp, konu hortlatmayı âdet haline getirenler var.
KPSS şartı ile 8 bin moderatör alımı falan görürüz o zaman.

İşin tadını kaçıranlara caydırıcı cezalar uygulanırsa geriye sadece soru soranlar kalır, onların da mesajları konuya dönüştürülebilir. Yeterince moderatör var zaten, çok fazla iş yükü oluşturacağını da düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı