Eski laptop ile ne yapılabilir?

Distro hopping yapabilirsin, virüs yükleyip deneyebilirsin, System32 silip deney yapabilirsin, en son çıkan bir AAA oyunu yükleyip 3 FPS ile oyun bitirme challange yapabilirsin, XP falan yükleyip retro bir görüntü oluşturup koleksiyonluk hale getirebilirsin, uygun bir şekilde ekranını çıkartıp daha güzel bir çerçeve ile fotoğraf çerçevesi yapabilirsin.

Parçaları parçalayıp satabilirsiniz.

Pek satasim yok daha değerlendirmek istiyorum.

2. ekran olarak kullanabilirsiniz.
Önerin için teşekkürler

Distro hopping yapabilirsin, virüs yükleyip deneyebilirsin, system32 silip deney yapabilirsin, en son çıkan bir AAA oyunu yükleyip 3 FPS ile oyun bitirme challange yapabilirsin, XP falan yükleyip retro bir görüntü oluşturup koleksiyonluk hale getirebilirsin, uygun bir şekilde ekranını çıkartıp daha güzel bir çerçeve ile fotoğraf çerçevesi yapabilirsin.
Hocam aslında linux kurup öğrenmek istiyorum ama kaldırırmi bilmiyorum

Bu arada buna ek olarak önemli dosyalarınızı depolamak içinde kullanabilirsiniz.
Önerin için teşekkürler

Yeni laptop aldıktan sonra şahsen benim yaptığım ilk şey PC'ye format atmak oldu Windows 11 desteklememesine rağmen yüklemiştim akıcıydı ama performans kaybı ve yüksek bellek kullanımı vardı onu ilk olarak Windows 10'a çevirdim film izlemek için kullanıyorum şu an. Yeni aldığım laptop oyun bilgisayarı olduğu için sabit bir yerde kalıyor.

Retro game cihazına dönüştürebilirsin.
Linux distrolarını kurup test edebilirsin.
Akıllı ayna (smart mirror) yapabilirsin

SSD tak, RAM yükselt ve DVD-ROM'u kullanmıyorsan içinden çıkan HDD'yi aparat ile DVD-ROM kısmına tak Windows 10 kur cillop gibi olur gündelik işler için kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı