metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 28 Nisan 2021 #11 Yükseltme yapacağınız işlemci desteklemiyor 2. nesil koyabilirsiniz. CPU-Upgrade: Intel Pentium B960 CPU
Yükseltme yapacağınız işlemci desteklemiyor 2. nesil koyabilirsiniz. CPU-Upgrade: Intel Pentium B960 CPU
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #12 Aseyt dedi: Yanlış anlamayın ama sebebini sorabilir miyim? Bilmediğimden soruyorum. Uyumluluk problemi gibi bir şey mi çıkar? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sorunu da çıkabilir anakartınıza bağlı ve 12GB Ram bu sistem için gereksiz hocam.
Aseyt dedi: Yanlış anlamayın ama sebebini sorabilir miyim? Bilmediğimden soruyorum. Uyumluluk problemi gibi bir şey mi çıkar? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sorunu da çıkabilir anakartınıza bağlı ve 12GB Ram bu sistem için gereksiz hocam.
A Aseyt Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #13 MehmetE. dedi: Bende var esprisi yok. Yani öyle birşey beklemeyin. Ama Patriottan ümitli olun. Laptop uçacaktır. Genişletmek için tıkla... Sizce 2. nesilden 3. nesile farketmez mi yani?
MehmetE. dedi: Bende var esprisi yok. Yani öyle birşey beklemeyin. Ama Patriottan ümitli olun. Laptop uçacaktır. Genişletmek için tıkla... Sizce 2. nesilden 3. nesile farketmez mi yani?
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #14 Tek mantıklı görünen SSD yükseltmesi bana kalırsa 870 evo serisi satın alın.
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #15 Aseyt dedi: Sizce 2. nesilden 3. nesile farketmez mi yani? Genişletmek için tıkla... Az farkeder.
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 28 Nisan 2021 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Aseyt Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #17 Cingöz Recai dedi: Anakart almanız da lazım. Genişletmek için tıkla... Kasayla uyumlu bir anakart bulabilir miyim bilmiyorum. Nereden bakabilirim?
Cingöz Recai dedi: Anakart almanız da lazım. Genişletmek için tıkla... Kasayla uyumlu bir anakart bulabilir miyim bilmiyorum. Nereden bakabilirim?
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #18 Aseyt dedi: Sizce 2. nesilden 3. nesile farketmez mi yani? Genişletmek için tıkla... İşlemci m bir işlemci pek fark etmez.. Hem benimki anakarta gömülü. Yapacak iseniz ki önermiyorum, kolay gelsin.
Aseyt dedi: Sizce 2. nesilden 3. nesile farketmez mi yani? Genişletmek için tıkla... İşlemci m bir işlemci pek fark etmez.. Hem benimki anakarta gömülü. Yapacak iseniz ki önermiyorum, kolay gelsin.
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #19 Aseyt dedi: Kasayla uyumlu bir anakart bulabilir miyim bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz anakarta gömülü değilse ve soketiniz yeni alacağınız işlemci ile uyumluysa yeni anakarta gerek yok.
Aseyt dedi: Kasayla uyumlu bir anakart bulabilir miyim bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz anakarta gömülü değilse ve soketiniz yeni alacağınız işlemci ile uyumluysa yeni anakarta gerek yok.
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 28 Nisan 2021 #20 ygtefrs dedi: Az farkeder. Genişletmek için tıkla... 2. Nesilden 3. Nesile geçemez 2. Nesil i5 almalı.
ygtefrs dedi: Az farkeder. Genişletmek için tıkla... 2. Nesilden 3. Nesile geçemez 2. Nesil i5 almalı.