Eski laptopa GPU takılır mı?

serkanklc34

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptopum LifeBook a544. oyun oynarken ekran kartim yetersiz olarak sorun yasatiyor oyunda. Ekran karti nasıl degistirebilirim?

Laptop bilgisayarların ekran kartları, anakarta entegre olduğu için değiştirilemez, MXM modüllü olanlar hariç, sizinkiside MXM modüllü değil sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop bilgisayarların ekran kartları, anakarta entegre olduğu için değiştirilemez, MXM modüllü olanlar hariç, sizinkiside MXM modüllü değil sanırsam.

eGPU?

Merhaba. Laptopum LifeBook a544. oyun oynarken ekran kartim yetersiz olarak sorun yasatiyor oyunda. Ekran karti nasıl degistirebilirim?

CPU değişebilir bazı bilgisayarlarda ama GPU lehimli olduğu için değişemiyor.

Thunderbolt desteği olması gerekir, 2014 laptop, Thunderbolt desteği var mıdır sizce?

2013 MacBook Air kullanıyorum şu an, ve arkadaşta var. 2009 MacBook Pro'da da geçerli bu.

Thunderbolt desteği olması gerekir, 2014 laptop, Thunderbolt desteği var mıdır sizce?
eGPU için Thunderbolt şart değil, farklı yolları da var. Ancak yine de mantıklı değil.

M2 slotu yok yok sanırsam, anlatırmısınız merak ettim farklı olan yolu ?
Wifi kartı sökülüp Mini PCIe slotuna takanlar bile var eGPU aparatlarını. Farklı yol var dedim, mantıklı yol var demedim. eGPU aparatı alınacak da, PSU alınacak da, ekran kartı alınacak da... Astarı yüzünden pahalıya gelir her şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı