S serkanklc34 Yoctopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Merhabalar. Laptopum LifeBook a544. oyun oynarken ekran kartim yetersiz olarak sorun yasatiyor oyunda. Ekran karti nasıl degistirebilirim?
Merhabalar. Laptopum LifeBook a544. oyun oynarken ekran kartim yetersiz olarak sorun yasatiyor oyunda. Ekran karti nasıl degistirebilirim?
ProPc19 Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 420 Çözümler 6 25 Mart 2025 #11 FehmiDogru.js dedi: Wifi kartı sökülüp Mini PCIe slotuna takanlar bile var eGPU aparatlarını. Farklı yol var dedim, mantıklı yol var demedim. eGPU aparatı alınacak da, PSU alınacak da, ekran kartı alınacak da... Astarı yüzünden pahalıya gelir her şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım , bende mantıklı dediniz demedim, farklı yol nedir düşüncesiyle , onu sordum .Hepimiz insanız ,öğrenmemizde bir mahsur yok . Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Wifi kartı sökülüp Mini PCIe slotuna takanlar bile var eGPU aparatlarını. Farklı yol var dedim, mantıklı yol var demedim. eGPU aparatı alınacak da, PSU alınacak da, ekran kartı alınacak da... Astarı yüzünden pahalıya gelir her şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım , bende mantıklı dediniz demedim, farklı yol nedir düşüncesiyle , onu sordum .Hepimiz insanız ,öğrenmemizde bir mahsur yok .
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.525 Makaleler 2 Çözümler 339 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2025 #12 ProPc19 dedi: Anladım, Ben de mantıklı dediniz demedim, farklı yol nedir düşüncesiyle, onu sordum. Hepimiz insanız, öğrenmemizde bir mahsur yok. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de, yeni gün yeni bilgi Artı 0 Eksi
ProPc19 dedi: Anladım, Ben de mantıklı dediniz demedim, farklı yol nedir düşüncesiyle, onu sordum. Hepimiz insanız, öğrenmemizde bir mahsur yok. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de, yeni gün yeni bilgi