Eski laptopa USB 3.0 takılabilir mi?

04Taha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15 FX506HEB HN148T
İşlemci: Intel Core i5 11400h
Ekran kartı: Rtx 3050Ti 95w + Intel UHD Graphics 730
Ram: 32Gb 3200 Mhz ddr4
Wifi: MediaTek MT7921
Ekran: Asus 15.6 İnç ips 144hz Adaptive sync
Merhaba. Benim eski bir laptopum bulunuyor. Bunun Wi-Fi adaptörünün soketine takılabilecek bir USB 3.0 adaptör bulunuyor mudur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim eski bir laptopum bulunuyor. Bunun Wi-Fi adaptörünün soketine takılabilecek bir USB 3.0 adaptör bulunuyor mudur acaba?
WiFi adaptör soketine USB 3.0 takma fikri çok ilginç, nereden geldi nasıl vardın bu fikre?

Sadece görsel olarak benzer USB 1-2-3 serileri ve geriye dönük uyumluluk kontrolcüden sağlanır. Kontrol çipin yok.

Wi-Fi adaptör soketine USB 3.0 takma fikri çok ilginç, nereden geldi nasıl vardın bu fikre?

Sadece görsel olarak benzer USB 1-2-3 serileri ve geriye dönük uyumluluk kontrolcüden sağlanır. Kontrol çipin yok.

Wi-Fi adaptör soketi dediğim mini PCI-e yuvası oraya giriş için dönüştürücülerde var ama emin olamadım tabii.

Wi-Fi adaptör soketi dediğim mini PCI-e yuvası oraya giriş için dönüştürücülerde var ama emin olamadım tabii.
O zaman kasayı kapatamayabilirsin fakat mini PCI-e girişlerine uygun tekli veya çoklu USB kartlar var.
Yalnız alırken işletim sistemi uyumluluğu önemli ve mini PCI-e'nin elektirik gücü, USB'yi ne kadar besler eder onu bilemiyorum.

Masaüstü gibi iş yerinde kullanıyorum zaten ve evet ona da dikkat ederim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…