Eski laptopa USB 3.0 takılabilir mi?

04Taha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15 FX506HEB HN148T
İşlemci: Intel Core i5 11400h
Ekran kartı: Rtx 3050Ti 95w + Intel UHD Graphics 730
Ram: 32Gb 3200 Mhz ddr4
Wifi: MediaTek MT7921
Ekran: Asus 15.6 İnç ips 144hz Adaptive sync
Merhaba. Benim eski bir laptopum bulunuyor. Bunun Wi-Fi adaptörünün soketine takılabilecek bir USB 3.0 adaptör bulunuyor mudur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim eski bir laptopum bulunuyor. Bunun Wi-Fi adaptörünün soketine takılabilecek bir USB 3.0 adaptör bulunuyor mudur acaba?
WiFi adaptör soketine USB 3.0 takma fikri çok ilginç, nereden geldi nasıl vardın bu fikre?

Sadece görsel olarak benzer USB 1-2-3 serileri ve geriye dönük uyumluluk kontrolcüden sağlanır. Kontrol çipin yok.

Wi-Fi adaptör soketine USB 3.0 takma fikri çok ilginç, nereden geldi nasıl vardın bu fikre?

Sadece görsel olarak benzer USB 1-2-3 serileri ve geriye dönük uyumluluk kontrolcüden sağlanır. Kontrol çipin yok.

Wi-Fi adaptör soketi dediğim mini PCI-e yuvası oraya giriş için dönüştürücülerde var ama emin olamadım tabii.

Wi-Fi adaptör soketi dediğim mini PCI-e yuvası oraya giriş için dönüştürücülerde var ama emin olamadım tabii.
O zaman kasayı kapatamayabilirsin fakat mini PCI-e girişlerine uygun tekli veya çoklu USB kartlar var.
Yalnız alırken işletim sistemi uyumluluğu önemli ve mini PCI-e'nin elektirik gücü, USB'yi ne kadar besler eder onu bilemiyorum.

O zaman kasayı kapatamayabilirsin fakat mini PCI-e girişlerine uygun tekli veya çoklu USB kartlar var.
Yalnız alırken işletim sistemi uyumluluğu önemli ve mini PCI-e'nin elektrik gücü, USB'yi ne kadar besler eder onu bilemiyorum.

Masaüstü gibi iş yerinde kullanıyorum zaten ve evet ona da dikkat ederim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı