Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Windows'un orijinal mi KMSpico mu olduğunu bilmiyorum. Ama Windows Update yaptıktan sonra birden açılmayıp görseldeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20230706_122459.jpg 138,8 KB · Görüntüleme: 41
Windows'un orijinal mi KMSpico mu olduğunu bilmiyorum. Ama Windows Update yaptıktan sonra birden açılmayıp görseldeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Temmuz 2023 #2 Rafa_2552 dedi: Windows'un orijinal mi KMSpico mu olduğunu bilmiyorum. Ama Windows Update yaptıktan sonra birden açılmayıp görseldeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Disk ölmüş olabilir, Windows PE USB'si hazırlayıp verilerinizi yedekleyin. Artı 0 Eksi
Rafa_2552 dedi: Windows'un orijinal mi KMSpico mu olduğunu bilmiyorum. Ama Windows Update yaptıktan sonra birden açılmayıp görseldeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Disk ölmüş olabilir, Windows PE USB'si hazırlayıp verilerinizi yedekleyin.
KS KS Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 CorkedWine dedi: Disk ölmüş olabilir, Windows pe USB'si hazırlayıp verilerinizi yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Öldüğünü kesin olarak anlamanın bir yolu var mı sökmeden? Artı 0 Eksi
CorkedWine dedi: Disk ölmüş olabilir, Windows pe USB'si hazırlayıp verilerinizi yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Öldüğünü kesin olarak anlamanın bir yolu var mı sökmeden?