Eski laptoptaki dosyalar nasıl yeni laptopa aktarılır?

BaDMert

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir laptop aldım ve eski laptoptaki dosyaları almak istiyorum. Herhangi bir program mı kurmam gerekiyor? Nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Bir de eski laptopta RDR2 gibi büyük oyunlar var. Ev internet hızı çok çok düşük olduğundan oyunları tekrar indirmek yerine dosya aktarımı ile daha hızlı inmesini sağlayabilir miyiz? Oyunları save dosyası ile atarsam yeni laptopta hikaye oyunlarında kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'dan satın alma oyun ise yeni PC'den seramı açın indir deyin diğer PC ‘ de ağa bağlı olsun ağ üzerinden diğer bilgisayardan oyunu çeker.

Onun dışında USB veya HDD'ye kopyala yapıştır yapıp aktarmak gerek.

Steam'dan satın alma oyun ise yeni PC'den seramı açın indir deyin diğer PC ‘ de ağa bağlı olsun ağ üzerinden diğer bilgisayardan oyunu çeker.

hocam normal indirme hızından daha yüksek olur değil mi? çünkü saniyede 200kb falan iniyor onu beklemek işkence

hocam bu dediğinizi anlamadım iki bilgisayarda Steam açık olacak ben yeni laptoptan indir demem yeterli eski pcden oyunu çekecek kendi? doğru mu anladım

@BaDMert
Evet iki bilgisayarda da Steam hesabı açık olacak aynı Steam hesabı ve eş zamanlı olarak iki bilgisayarda açık bir şekilde aynı ağa bağlı olacak. Kablolu veya Wi-Fi fark etmez aynı ağa bağlı olacak. Bir keresinde beni indirme yaparken bu şekilde olmuştu laptoptan indirirken masaüstü bilgisayarımdan dosya çekmişti yüksek hızla indirme yapıyordu şaşırmıştım, olayı geç çözmüştüm, oradan hatırlıyorum.

@BaDMert
Evet iki bilgisayarda da Steam hesabı açık olacak aynı Steam hesabı ve eş zamanlı olarak iki bilgisayarda açık bir şekilde aynı ağa bağlı olacak. Kablolu veya Wi-Fi fark etmez aynı ağa bağlı olacak. Bir keresinde beni indirme yaparken bu şekilde olmuştu laptoptan indirirken masaüstü bilgisayarımdan dosya çekmişti yüksek hızla indirme yapıyordu şaşırmıştım, olayı geç çözmüştüm, oradan hatırlıyorum.
hocam bir terslik oldu sanırım dosya paylaşımı yapılırken kalan tahmini süre daha çok uzuyor? normal indirirken daha hızlı. indirme hız sınırlarınıda kapattım ama hala aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı