Eski liseme geri dönmeli miyim?

Şimdi benim okulun ilk 1 ayını okuduğum Anadolu lisesi gerçekten aşırı disiplinliydi ve işlerini severek yapan, öğretmeye çalışan ve bizi zorlamayan öğretmenlere sahipti üstüne tertemizdi. İnternette söylenildiği kadar kötü değildi önyargıyla gelmiş olsam da okulu çok seviyordum.
Lakin 8.00'da başladığı ve normalden fazla uzak olduğu için evimin yakınındaki sabah 8:30'da başlayan başka bir Anadolu lisesine nakil oldum ve nakilimi bekledim. Okumaya başladıktan sonra anladım ki okul gerçekten çok kötü gerek öğretmenleri olsun gerek öğrenciler olsun dahası olsun hiç beğenmedim. Öğrencilerden 3-5 kişi dışında hepsi mağaradan çıkmış gibi, öğretmenler desen sınavda ne yapacağımızı söylemeyip kağıda saçma sapan sorular koyuyorlardı. Sırf bu okul yüzünden sınıfta kalmak istemediğimden eski okulumu yeniden düşünmeye başladım ancak dediğim gibi orası uzak ve aşırı erken uyumam/kalkmam gerekiyor üstüne servis ücretine ocak ayında büyük zam bekleniyormuş ne olacağı belli değil. Ben kesinlikle eski okuluma dönmek istiyorum fakat bazıları hiç saat farkıyla uğraşmayıp servis ücretini riske atmamamı ve okulda kalıp bir şekilde hayatta kalmamı önerdiler. Siz ne önerirsiniz?
Eski okula geri dön. Gerekirse yürü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı