Eski Marvel vs yeni Marvel

Arkadaşlar şöyle bir bakıyorumda, eski Marvel filmlerindeki karakterlerin hikayesi, amacı, izleyiciye verdiği mesajlar, karakterlerin mücadaleleri falan çok iyi yani.

Mesela Iron Man, o mağaradan kurtulduğunda, bunun bir nedeni olduğuna inanıyor ve inandığı neden uğruna çok büyük kararlar alıyor kişiliği değişiyor. Ya da ıncredible Hulk filminde, bruce her şeyini kaybediyor ama tekrar eskisi gibi olmak için hayata sıkı sıkı tutunuyor, çileler çekiyor ama yine de bir şekilde inancını yitirmiyor.
Ayrıca kurgu olarak da mantıklı işliyor olaylar.
Çok kaliteli güzel filmler bunlar.

Yeni Marvel filmleri için bunu demek güç yani.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Filimleri hep kötüydü.Bana göre marvel çizgi romandır.

Arkadaşlar şöyle bir bakıyorumda, eski Marvel filmlerindeki karakterlerin hikayesi, amacı, izleyiciye verdiği mesajlar, karakterlerin mücadaleleri falan çok iyi yani.

Mesela Iron Man, o mağaradan kurtulduğunda, bunun bir nedeni olduğuna inanıyor ve inandığı neden uğruna çok büyük kararlar alıyor kişiliği değişiyor. Ya da ıncredible Hulk filminde, bruce her şeyini kaybediyor ama tekrar eskisi gibi olmak için hayata sıkı sıkı tutunuyor, çileler çekiyor ama yine de bir şekilde inancını yitirmiyor.
Ayrıca kurgu olarak da mantıklı işliyor olaylar.
Çok kaliteli güzel filmler bunlar.

Yeni Marvel filmleri için bunu demek güç yani.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Marvel artık para işin her şeyi yapıyor 2017'de ölmüş adamı(wolwerine) diriltip film yapıyorlar.

Filimleri hep kötüydü.Bana göre marvel çizgi romandır.
Hocam Taskmaster gibi bir karakteri harcadılar.
Tamam çizgi roman okumuyoruz ama bu karakteri biliyoruz yani. Moddock'u harcadılar.
Daha da önemlisi, Ghost'u harcadılar.

Bu karakterleri en azından çizgi filmlerde çok izledim.

İşin daha ilginç yanı Loki şu an herkesin en sevdiği karakterlerin başını çekiyor ama Thor şaklaban olmuş.

Orada da Hulk ve Thor aşırı sırıtıyor ve gerçekten de filmin tüm havasını bozuyor. Aşırı kötüleştiriyor yani.

Bu hep Disney'in kalitesizliğinden ötürü olabilir.

Taika yüzünden Thor'u harcadı adam kovdular zaten Thor 5'in iyi olucanı düşünüyorum şu an what ıf de gayet güzel gidiyor düzelir bence Hulk konusunu bilemem ama yeni filmlerle toparlanabilir özelikle Doom karakteri Marvel için önemli bence.

Bana kötüler çok kötü geliyor, thanos ve ultron güzeldi ama diğer karakterleri düşününce hiç karizmaları yok, bir de üç tane Spider-Man'i bir filme koyunca o film güzel olmuyor.

Eski Marvel'ı hep özlerim...

Disney genel olarak el attığı tüm işlerin içine sıçıyor. Marvel'ı şu an getirdikleri hal en güzel örnek ve sırada ki içine sıçacakları markada Star Wars. 5 dizi film yapılıyorsa 1 tanesi iyi oluyor. Ana hikayesine ve evrenine bile sadık kalma gereksinimi duymuyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı