P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Çöpe atsak olmaz evde çok yer kaplıyor nereye atabiliriz bunları? Elektronik atık falan alan yerler yok mu? Hurdacıya vereceğim en sonunda yakalayabilsem.
Çöpe atsak olmaz evde çok yer kaplıyor nereye atabiliriz bunları? Elektronik atık falan alan yerler yok mu? Hurdacıya vereceğim en sonunda yakalayabilsem.
karaBaş123 Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 Hocam eğer kullanmıyorsan parçalarını söküp sahibindene ilan koyabilirsin ya da bilgisayarcılara satabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam eğer kullanmıyorsan parçalarını söküp sahibindene ilan koyabilirsin ya da bilgisayarcılara satabilirsiniz.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 31 Mart 2025 #3 Çalışıyorsa bi tanıdığınıza verebilirsiniz. Artı 0 Eksi
YeqE Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 hogwartscanavarı dedi: Çalışıyorsa bi tanıdığınıza verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yakınıza verin hocam ben eski laptopumu dedeme vermiştim hala kullanıyor. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Çalışıyorsa bi tanıdığınıza verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yakınıza verin hocam ben eski laptopumu dedeme vermiştim hala kullanıyor.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #5 Letgo'ya 100 TL'den ilana koy yarın satılmış olur. Artı 0 Eksi
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mart 2025 #6 Nerede olduğunu yazarsan biri illa ki gelip alır. Artı 0 Eksi
KS KS P proflie Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #7 karaBaş123 dedi: Ullanmıyorsan parçalarını söküp sahibindene ilan koyabilirsin ya da bilgisayarcılara satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 15 senelik parçaları neden alsınlar ki alan olursa ücretsiz veririmde sanmam kim ne yapsın bunları. hogwartscanavarı dedi: Çalışıyorsa bir tanıdığınıza verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çoğu çalışmıyor çalışanlarda günümüz kullanımına pek uygun değil Kdr454 dedi: Letgo'ya 100 TL'den ilana koy yarın satılmış olur. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama buna vaktim yok Artı 0 Eksi
karaBaş123 dedi: Ullanmıyorsan parçalarını söküp sahibindene ilan koyabilirsin ya da bilgisayarcılara satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 15 senelik parçaları neden alsınlar ki alan olursa ücretsiz veririmde sanmam kim ne yapsın bunları. hogwartscanavarı dedi: Çalışıyorsa bir tanıdığınıza verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çoğu çalışmıyor çalışanlarda günümüz kullanımına pek uygun değil Kdr454 dedi: Letgo'ya 100 TL'den ilana koy yarın satılmış olur. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama buna vaktim yok
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Nisan 2025 #8 Eski sistem toplayan insanlar var nostalji için veya eski oyunları kendi sisteminde oynayabilmek için. Artı 0 Eksi
Eski sistem toplayan insanlar var nostalji için veya eski oyunları kendi sisteminde oynayabilmek için.