Eski Microsoft mühendisi, Windows 11 performansını "Komik Şekilde Kötü" olarak eleştirdi

neXusTS

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2023
Mesajlar
2.392
Çözümler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Cinsiyet
Erkek
13 yıllık eski Microsoft yazılım mühendisi Andy Young, Başlat Menüsü'nün "komik derecede kötü" olduğunu söyleyerek Windows 11'in performansını eleştirdi.

Young, birinci sınıf bir bilgisayara sahip olmasına rağmen Windows 11 Başlat Menüsü'nün gerçekte ne kadar kötü olduğunu göstermek için X'i kullandı.
Windows 11 Başlat Menüsü komik derecede kötü. Bu makinede 1600 dolarlık Core i9 CPU ve 128 GB RAM var ve bu, sıklıkla elde ettiğim performans.

Young daha sonra Microsoft'un Windows 11 deneyiminden rahatsız olan kullanıcılarını dinlemesi gerektiğini belirtti.

Açık olmak gerekirse Windows'u seviyorum. Bir kısmının yapımına yardım ettim. Eskisi kadar iyi olmasını istiyorum. Veriler, geliştirdiğiniz yazılımın kullanıcıların önemli bir yüzdesini hayal kırıklığına uğrattığını gösteriyorsa, bu, yapılacak daha çok iş olduğu anlamına gelir.

Bir zamanlar masaüstü işletim sistemlerinde standart olan Windows, Microsoft'un tartışmalı kararları sayesinde kullanıcıları giderek daha fazla sinirlendiriyor. Şirket, reklamları Windows'a entegre ediyor, Spam'i taklit eden yöntemler kullanarak Edge'i agresif bir şekilde tanıtıyor ve Windows'u bir abonelik modeline taşıyacağı söyleniyor.

Daha da kötüsü, Windows 10 kullanım ömrünün sonuna yaklaşıyor ancak yaklaşık 400 milyon bilgisayarın Windows 11 ile uyumlu olmadığı tahmin ediyor ve bu da kullanıcılara birkaç iyi seçenek bırakıyor.

Bir bulut, yapay zeka ve hizmet şirketi olma çabalarında Microsoft, bir zamanlar kendisini tanımlayan ürünle bağlantısını kaybediyor.


Kaynak;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Linux kullanın.
Windows kullanıyorum.
 
Linux kullanın.
Windows kullanıyorum.
Programlar uyumlu olsa kullanirdik. "Wine!!!!" diyen arkadaslara onceden cevap vereyim, programi acmak vs duzgun/bozulmadan calistirmak iki farkli sey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı