Eski model CBR125R alınır mı?

wolfreaks312

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir konusunu açanı görmedim ve motor almak istiyorum. A2 ehliyete sahibim fakat motor tecrübem yok almışken hem tecrübe edinebileceğim hem görünümü güzel hem de bir tık uzun vade kullanmak istiyorum CBR125R aklımda 50 bin TL civarına bulabilirsem çok yüksek bütçem yok ekipmanlardan sonra elime kalan bu fakat korkum çok eski modeller olması sizin fikirleriniz nelerdir?

Uzun süredir konusunu açanı görmedim ve motor almak istiyorum. A2 ehliyete sahibim fakat motor tecrübem yok almışken hem tecrübe edinebileceğim hem görünümü güzel hem de bir tık uzun vade kullanmak istiyorum CBR125R aklımda 50 bin TL civarına bulabilirsem çok yüksek bütçem yok ekipmanlardan sonra elime kalan bu fakat korkum çok eski modeller olması sizin fikirleriniz nelerdir?

Racing tarzı makineyle tecrübesiz şekilde ağır hareket edersiniz zaten manevra olayı düşük vücudunuzla yöne vermeniz lazım önerim hem ucuz parçasıda ekmek gibi her yerde bulunan temiz Drift L almanız masrafsız motor. Ayrıca o paraya bulduğunuz CBR çok masraf açar gerek yok hem parçasıda yok .

Racing tarzı makineyle tecrübesiz şekilde ağır hareket edersiniz zaten manevra olayı düşük vücudunuzla yöne vermeniz lazım önerim hem ucuz parçasıda ekmek gibi her yerde bulunan temiz Drift L almanız masrafsız motor. Ayrıca o paraya bulduğunuz CBR çok masraf açar gerek yok hem parçasıda yok.

Naked motor sevdiğim söylenemez fakat ben şöyle düşünüyorum ki ileride almak kullanmak isteyeceğim motor da racing türü olacağı için kalın grenajlara alışmak için böyle bir düşüncede bulundum yaklaşık 1-2 haftalık sürüşümde ders aldığım parkur yerinde kullanacağım alışana kadar çok masraftan kastınız nedir onu söyleyebilirsiniz detayları ile çok sevinirim çünkü ne kadar CBR250R veya eski kasa R25 istesem de malum bütçem 50knın üzerine çıkaramıyorum Drift L düşünmedim değil fakat naked motor dediğim gibi bana itici geliyor.

Naked motor sevdiğim söylenemez fakat ben şöyle düşünüyorum ki ileride almak kullanmak isteyeceğim motor da racing türü olacağı için kalın grenajlara alışmak için böyle bir düşüncede bulundum yaklaşık 1-2 haftalık sürüşümde ders aldığım parkur yerinde kullanacağım alışana kadar çok masraftan kastınız nedir onu söyleyebilirsiniz detayları ile çok sevinirim çünkü ne kadar CBR250R veya eski kasa R25 istesem de malum bütçem 50knın üzerine çıkaramıyorum Drift L düşünmedim değil fakat naked motor dediğim gibi bana itici geliyor.
Alacağın ilk motor tecrübe motoru olmalı. Bu fiyat bandında alacağın eski model cbr şahsen daha itici durur ve masraflı olur. Malum o kadar eski kasaların da artık alıcısı çok da olmaz. Mondial kolayca alınıp satılır, üzerine para koyar ilerde cbr250 alırsın. 125 cc racing motor alıp koruma demiri takmayıp tecrübesiz binersen cebin yanabilir.

Racing tarzı makineyle tecrübesiz şekilde ağır hareket edersiniz zaten manevra olayı düşük vücudunuzla yöne vermeniz lazım önerim hem ucuz parçasıda ekmek gibi her yerde bulunan temiz Drift L almanız masrafsız motor. Ayrıca o paraya bulduğunuz CBR çok masraf açar gerek yok hem parçasıda yok.

Drift L masrafsız?

Alacağın ilk motor tecrübe motoru olmalı. Bu fiyat bandında alacağın eski model CBR şahsen daha itici durur ve masraflı olur. Malum o kadar eski kasaların da artık alıcısı çok da olmaz. Mondial kolayca alınıp satılır, üzerine para koyar ileride CBR250 alırsın. 125 CC racing motor alıp koruma demiri takmayıp tecrübesiz binersen cebin yanabilir.

Hocam alacağım motor minimum 1 yıl bende olacak Drift L kötü makine değil sizde arkadaş ile aynı şeyi diyorsunuz ben hız yapan veya tekere kalkacak birisi değilim o yüzden tabii tarfikte kimlere denk geleceğimiz belli değil itici kısmına gelirsek ufak bir masraf ile ön kasasını ileride değiştirebilirm alabileceğim minimum fiyattan bulmaya çalışıyorum fakat sizde arkadaş gibi söylememişsiniz bu motorun masrafı ne olur bana.

Hayır. Kısa ve öz olarak hayır. A2 sınıfı ehliyetin varsa 125cc almak mantıksız korkmana veya panik yapmana gerek yok 250cc motosikletlerde acemi sürücü için son derece uygundur fakat sen 50 bin tl bir bütçeden bahsetmişsin bu bütçelere bırak 250cc motoru eli yüzü düzgün bir 125cc model bile alamazsın sana tavsiyem honda cb125e veya cb125f gibi veyahut da yamaha ybr125 olur daha rahat tecrübe kazanırsın parçaları da daha ucuzdur.

Hocam alacağım motor minimum 1 yıl bende olacak Drift L kötü makine değil sizde arkadaş ile aynı şeyi diyorsunuz ben hız yapan veya tekere kalkacak birisi değilim o yüzden tabii tarfikte kimlere denk geleceğimiz belli değil itici kısmına gelirsek ufak bir masraf ile ön kasasını ileride değiştirebilirm alabileceğim minimum fiyattan bulmaya çalışıyorum fakat sizde arkadaş gibi söylememişsiniz bu motorun masrafı ne olur bana.
2006'dan kalma cbr'ı temiz bulman zor minimum 10k masraf çıkartır. Öyle rakamına kadar masraf vermek zor çünkü bu sende bitiyor. Trafik ön yapmayla kazayı şartlamaz. Ben mesela 5. motor olarak racing rs660 düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı