Eski model Ferrari alınır mı?

Son bir soru daha sormak istiyorum. Malum 2000 model, bir arıza bir sorun çıkarma olasılığı nedir? Masraf çıkarır mı? Bu arada bahsettiğim araba bu: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...0-ferrari-360-modena-f1-bayi-1258228612/detay
Araba benle yaşıt. Bu yaşta en sağlam marka bile olsa net bir şey söylenemez. Geçmişini, önceki sahiplerinin kullanım şeklini bilmiyoruz. Ama net olan bir şey varsa bu arabanın en ufak masrafı bile normal bir arabadan kat kat fazla. Yani hiçbir şey olmasa bile durduğu yerden para götürür.

Merhaba, çocukluğumdan beri Ferrari arabasının hayranıyım. İşler yolunda giderse istediğim mesleği elime alabilirsem almayı düşünüyorum. Ancak fiyatlar çok pahalı, tabiri caizse sadece zenginler alabilir. Durum böyle olunca ben de en düşük fiyatlısına baktım, 6 milyon 300 bin TL 2000 model. Burada soracağım soru şu, diyelim ki bu arabayı aldık ama benzin masraflarını karşılayabilir miyiz? Hadi onu da geçtim, parça bulmak imkansız gibi ve bulsan da aşırı pahalı, sadece tamponu bile 500.000 TL. Kısaca almanın bir mantığı olur mu?
Aylık 100mn den fazla kazanmiyorsam ferrariyi aklımın ucundan bile geçirmem

Pek mantıklı bir seçenek değil, durduğu yerde bile değer kaybeder zaten araba satmasıda zor tek araban olacaksa hiç mantığı yok, o paraya 2021-22 430i cabrio BMW alıp binerim misler gibi.

Tofaş mı alıyor anlamadım değer kaybetsin aldığı araba Ferrari gir bak eski model Ferrarilerin çoğu yenilerinden çok daha pahalı. Aracın nasıl korunduğu ve parçalarının nasıl olduğu önemli olan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı