Eski model IPhone'lar alınır mı?

Kaan_klft

Hectopat
Eski model IPhone'lar alınır mı? Şu an elimde Redmi not 8 var NFC özelliği olan benim işimi görecek bir telefon arayışındayım ama eski model Android almak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Şu an almayacağımdan bütçe belirtmiyorum ama bir telefona şu an için 10000'den fazla vermem ihtiyacım olmadığından.

10k ya XS bulabilirseniz alabilirsiniz altını önermem.

O parayla, eski model iPhone alacağınıza, yeni bir model Android alabilirsiniz.

Redmi not 8 yavaşlamaya başladı iphonela'rın kasmadığını rahat kullanıldığını duymuştum.

Iphone alınmaz hatta XS bile alınmaz şahsen şuan iyi olsada 1 sene içinde o da baya eski kalacak bişey. 64GB hafıza var biryerden sonra yetersiz gelebilir şuan giriş seviyesi cihazlarda zaten bu kadar az depolama var tavsiye etmem.
Ortalama bir Android telefon öneririm.

1. Samsung A34
2. Honor X9a
3. Poco X4 Pro 5G

Önerebilirim.

Telefona cidden 20k üstü verebilecek olsam kesin android alırdım da iphoneların kasmadığını düşünüyodum ve kullanan insanlar çok uzun süre kullanabiliyor.

iPhone 7 Plus kullanıyorum şu an. Kullanamadığım sadece 1 uygulamaya denk geldim(dandik bir uygulamaydı adını bile hatırlamıyorum). Telefonda donma, kasma veya takılma hiç yok. Günümüz uygulamalarını rahatça kullandırtıyor. Belki bazen ısınıyor ama sorun çıkarmıyor. Bu bütçede tavsiye eder miyim bilmiyorum fakat iPhone kalitesi diye bir şeyin olduğunu ve 7 yıllık telefonun benim ne kadar işimi gördüğünü size hatırlatmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…