Eski model Iphone'lar alınır mı?

Hali hazırda 6S kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama bu saatten sonra 2.el veya sıfır farketmez o kadar eski cihazlar almamak daha iyi olur.

Size cevap vermeyi kulliyen israf bulmus olsam da sunlari belirtmek istiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam Texas eyaletinde bir bilgisayar muhendisi bu durumu kullandigi ve kullanmadigi ayni model 2 iphone arasinda cekirdek frekans farkliligini goruyor ve bunun yazilimsal kisitlamadan oldugunu fark edip yargiya tasiyor. Bunun sonucu da 1 milyon civari bir tutar tazminat odeniyor. Arastirin okuyun. Ayrica silah zoruyla guncelleme yaptirilmiyor demissiniz merak ediyorum da kullandigini herhangi bir aplikasyon son surum ios istediginde yukseltmek zorunda degil misiniz??? Ayrica bir telefonun performansinin yeni cikanlarla kiyaslanmasindan daha cok onemli olan gecen zaman icerisinde performansini korumasidir.
Arastirip yazin saygilar.

iPhone alınmaz, iPhone pislik yaparak (klasik kapitalizm eylemi) eski cihazları yavaşlatıyor. Doğal olarak alacağınız telefon pek uzun ömürlü olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…