Küçük elliler için yapılmış bir Şaheser. G300S'e bile tam yerleştiremiyorum. SE model güzel hoş ama batarya bitik, iPhone 8 üstü yeterlidir.SE Kasası = 5S Kasası'ydı sanırım. Çok küçük ya.
İkinci ele hiç bulaşma o zaman. Bütçene en yakın güncel ikinci el cihazlara bak.Belirtmeyi unutmuşum, alacağım ürün 2. el olacak alırsam.
Size cevap vermeyi kulliyen israf bulmus olsam da sunlari belirtmek istiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam Texas eyaletinde bir bilgisayar muhendisi bu durumu kullandigi ve kullanmadigi ayni model 2 iphone arasinda cekirdek frekans farkliligini goruyor ve bunun yazilimsal kisitlamadan oldugunu fark edip yargiya tasiyor. Bunun sonucu da 1 milyon civari bir tutar tazminat odeniyor. Arastirin okuyun. Ayrica silah zoruyla guncelleme yaptirilmiyor demissiniz merak ediyorum da kullandigini herhangi bir aplikasyon son surum ios istediginde yukseltmek zorunda degil misiniz??? Ayrica bir telefonun performansinin yeni cikanlarla kiyaslanmasindan daha cok onemli olan gecen zaman icerisinde performansini korumasidir.@Mr.Ace Bir konuda yorum yapmadan önce düzgün bir araştırma yapın. Bahsettiğiniz olay başka bir şey. Batarya sağlığı düşük olan cihazların performansı kısıtlanıyor. Performans modunu elle en üste çekebiliyorsunuz ama bu durumda da düşük gerilim değerlerinden dolayı cihaz donabiliyor ve reset atabiliyor. Yeni bir batarya takıldığı zaman sorun çözülüyor. Tutturulmuş bir yavaşlatma meselesi, kullanmayan adamlar yorum yapıyor üzerine.
Yazılım güncellemesi sebepli yavaşlamalar da oluyor mutlaka. Bunun için bir dava açılmadı veya ceza verilmedi. Silah zoruyla güncelleme yaptırılmıyor sonuçta. 6 senelik 5S cihazın güncelleme desteği yeni kesildi. Bir zahmet yavaşlasın o cihaz, yeni modeller ile aynı performansı vermesi imkansız. Android dünyasında 1-2 sene güncelleme alan cihaza şaşırıyor millet. 6 senedir güncelleme alan bir cihazı yadırgarsınız, normaldir.
@Anil26 Evet, 5S ile aynı kasa. Ben özellikle bu boyutu tercih etmiştim. Büyük ekrana alışanlar için biraz sorun olabilir. Bütün telefonlar ekmek tahtasına döndü son zamanlarda.![]()
hocam kafaya takmayın iphone 5s işini görür kulannıcısı olarak biliyorumArkadaşlar telefon alacağım ve fazla bütçem yok. Sizce İphone 5S, 6 ve 6S alınır mı ?Hala iş görür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.