Eski model SUV önerisi

Genel olarak tehlikeli araçlar hepsi. Attığım Audi ve Mercedes buna dahil.

Anladım hocam. Audi kafama gerçekten yattı ama teşekkür ederim zahmetiniz için.

Ama Audi ile ilgili bir şeyler sormam lazım size ilana da bakarak anlıyorsunuzdur diye soracağım kusura bakmayın ilk arabamı alıyorum da ben. Araçta multimedya var bu normalde aracı alırken seçilebilen bir opsiyon mu Audi Q7'lerde.

Ve koltuklar kahverengi bej bir renkte ancak aracın içi genel olarak siyah yani aracın koltuklarının derileri değişmiş olabilir mi? Ben pek anlamıyorum da özellikle Audi'den hiç anlamıyorum ayıptır söylemesi.

@Smmmhunter

Son düzenleme:
O fiyat aralığı Land Rover tercih etmeyin derim. Genelde patlak oluyorlar ve parça+masraf falan bunlar pahalı. Kesinlikle uzak durulması gereken arabadır Land Rover. (Düşük bütçede)

X-Trail -Qashqai , Mitsubishi ASX, Suzuki Vitara benim ilk tercihim olurdu o fiyat bandında. Sıkıntısız araçlar, sahibini üzmez.
Subaru Forester, Outback ya da XV de alınabilir.
Son olarak ise Tucson önerebilirim.
Ben iX35 kullanıyorum, Tucson'un alt kasası sayılıyor bir yerde.. Sıkıntısız sağlam araçtır.
Bu saydıklarım Alman araçları kadar sorun çıkartmaz. O yüzden ben Alman grubu tercih etmiyorum.

Bizde de E53 kasa X5 var 3.0 benzinli motor çok güzel gidiyor ama temizini bulman lazım v8'lere bulaşma Türkiye'de yapan pek yok onun haricinde işler ters giderse ocağına incir ağacı dikebilir 😂

Attığım ilan örnektir. Bana ait değildir. 2.0 TDI, çift kırmızı Passat motoru 140 bg. Gayet güzel, yaklaşık 10 senedir babamda var.
Parçası çok pahalı.

Haftasonu bineceksen değerlendirilebilir. 4.5 motor olduğu için 100km de 20-25 litre yakacağını ve MTV, sigorta gibi giderlerin çok olacağınıda hesaplaman lazım.
Q7'den filan daha fazla sorun çıkarır. Haftada 1 sanayiye gidersiniz. Ayrıca bununla beraber bir tane akaryakıt istasyonu almak lazım.

Gevezelik etmek istemem hocam ama bir şey sormak istiyorum Land Rover L322 4.4l V8 2002-2005 model arası SUV'u nasıl bulursunuz masrafı bakımı onarımı veya sorun çıkarır mı klişe olabilir ama.

Veya BMW X5 E32 4.4i 2003-2006

Şu an bunlar dikkatimi çekiyor 200-300 km de temiz ve boya ile kurtarmışlardan bulursam alacağım da.

Hocam X5 alacaksanız en düzgünü 3.0 dizeli bu araçlar sanayi ustalarının favorisi kenarda 200-300 liranız bulunsun her an her yerden problem çıkartabilirler. Range Rover içinde bir alırken sevinirsiniz bir de satınca ayrıca bir İngiliz atasözü der ki yolda bir range gördüysen ya sanayiye gidiyordur ya da sanayiden geliyordur. Bu durumda alman almak bir tık daha mantıklı ama esas keyif makinesi land crusierlar ben olsam bir land crusier çekerdim altıma en azından bunlar kadar uğraşmazdım.

İki arabada alınmaz. O motorların her an elinizde kalma olasılığı var. Ayrıca aracın yarı parasını benzin, mtv, kaskoya filan ayırmanız lazım. Çünkü inanılmaz yüksek olur.

Kasko yapılmıyor ve mtv’si yaşı eski olduğu için düşük.

Hocam 1.4 TSI 160 ve 150'lik motorlarında kronik piston kırma sorunu var 122'likleri daha iyi olur.

Hocam öneririm ama çok detaylı bilmiyorum ben o yüzden pas geçeyim. Station ve sedancıyım ben maalesef. D
Bunu önerebilirim ama büyük biraz.

Elektrik sorunu çok bunun yerine Nissan navara daha mantıklı aynı araç daha uygun X350 ler gerçek Mercedes.

Hocam bu Mercedes'lerde şasesi pick up şaseli sağlam makinedır ama konfor olarak bir tık düşüktür.

Hocam size en uygun araç bence bu hem yeni sanayiye sokmaz donanım desen gırtlak dolu en uygun fiyata alabileceğiniz modelli 4 çeker araba bu bu ilanında fiyatı diğerlerine göre uygun yazılmış muhtemelen birkaç gün içinde satılacaktır. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ssan-ogretmenden-hatasiz-4x4-1210447053/detay
Bu aracı düşünmezseniz X5 falan sanayiden çıkartmaz yine bunların yanında en eli ayağı düzgün land crusier bakmanızı tavsiye ederim onlarda çok güvenli liman değildir.

Son düzenleme:
Hocam X5 alacaksanız en düzgünü 3.0 dizeli bu araçlar sanayi ustalarının favorisi kenarda 200-300 liranız bulunsun her an her yerden problem çıkartabilirler. Range Rover içinde bir alırken sevinirsiniz bir de satınca ayrıca bir İngiliz atasözü der ki yolda bir range gördüysen ya sanayiye gidiyordur ya da sanayiden geliyordur. Bu durumda alman almak bir tık daha mantıklı ama esas keyif makinesi land crusierlar ben olsam bir land crusier çekerdim altıma en azından bunlar kadar uğraşmazdım.

Kasko yapılmıyor ve mtv’si yaşı eski olduğu için düşük.

Hocam 1.4 TSI 160 ve 150'lik motorlarında kronik piston kırma sorunu var 122'likleri daha iyi olur.
Zaten asıl önerilerimi farkettiyseniz 122bg olanlardan yaptım. Üstte 160bg olanları önermedim. Sadece Sport&Style ve Chrome Edition paket farkını görmesi için attım.

Benim konudaki asıl önerilerim bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı