- Makaleler
- 1
Merhaba değerli forum üyeleri yeni modem aldım ve elimde boşta TP-Link TDW9970V3 ve ZyXEL VMG3313-B10a var bunlardan birini kablosuz olarak genişletici olarak kullanabilir miyim?
Hocam bişeyler bundum evet ama videodakilerin yaptığı ayarlar modemde cikmiyor örneğin tp link arayüzünde wds yi bulamadimEvet sadece modem arayüzünden ayar yapmak gerekiyor. Eski evimde modem odamdan çok uzaktı ve eski ZyXEL modemimi kullanmıştım. Şimdi yapıldığını hatırlamıyorum ama internette videoları vardır.
İsimler değişebilir (Örneğin açılımı) biiraz daha bakın bulursunuz bence.Hocam bişeyler bundum evet ama videodakilerin yaptığı ayarlar modemde cikmiyor örneğin tp link arayüzünde wds yi bulamadim
Hocam modem türk Telekomun olduğu icin sınırlanmışta olabir akşam kontrol ederimİsimler değişebilir (Örneğin açılımı) biiraz daha bakın bulursunuz bence.
ana modemden genisletici olarak kullanacagimiz modeme kablo cekmek gerekmiyor mu?Evet sadece modem arayüzünden ayar yapmak gerekiyor. Eski evimde modem odamdan çok uzaktı ve eski ZyXEL modemimi kullanmıştım. Şimdi yapıldığını hatırlamıyorum ama internette videoları vardır.
Modemden modeme göre değişir.ana modemden genisletici olarak kullanacagimiz modeme kablo cekmek gerekmiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.