Eski Modemin Arayüzünün Açılması ve İnternet Bağlantı Sorunları

moonson

Kilopat
Daha fazla  
Vgm3312-b10b model modemi verip, yerine tg9970 model modem aldım. Fakat birkaç gün sonra internete girememeye başladım. İnternetin olduğuna eminim. Hatta sağ altta (neden 6 bilmiyorum) Ağ 6'ya geldiğimde internet erişimi yazıyor fakat hiçbir türlü internete giremiyorum. 192.168.1.1 yazdığımda bazen eski modemimin, bazen yenisinin arayüzüne giriyor. Bunu nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vgm3312-b10b model modemi verip, yerine tg9970 model modem aldım. Fakat birkaç gün sonra internete girememeye başladım. İnternetin olduğuna eminim. Hatta sağ altta (neden 6 bilmiyorum) Ağ 6'ya geldiğimde internet erişimi yazıyor fakat hiçbir türlü internete giremiyorum. 192.168.1.1 yazdığımda bazen eski modemimin, bazen yenisinin arayüzüne giriyor. Bunu nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Nasıl yani? eski modem yoksa eski arayüze girilemez?

Nasıl yani? eski modem yoksa eski arayüze girilemez?
Girmiyor zaten ama admin şifre ekranı eski modeminki oluyor. Giriş yap dediğimde ise kullanıcı veya şifre hatalı diyor. O yüzden de Ağ 6ya kadar olan bilgilerin silinip sadece Ağ bırakılması gerek. formattan başka çözüm var mı onu öğrenmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı