Yaş kaç? Motosiklet ehliyeti sınıfı nedir? Hangi şehirdesin? Toplam bütçen sadece motosiklet için mi yoksa ekipman + eğitim + motosiklet mi?
Sıfır hintli ve sıfır çinli motorlarımda sorun yaşadıktan sonra 2017 model japon aldım. Bugüne kadar bir kere bile sorun çıkarmadı. Yani bence sıfır çin yerine 2. el japon alınır.Motosiklete başlayacağım, bütçem kısıtlı, yeni ama Çin malı motosiklet yerine eski ama Japon malı (Honda, Yamaha vs.) Tercih etmek istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?
Sıfır hint ve sıfır Çinli motorlarımda sorun yaşadıktan sonra 2017 model Japon aldım. Bugüne kadar bir kere bile sorun çıkarmadı. Yani bence sıfır Çin yerine 2. el Japon alınır.
Ben naked öneririm. En çevik motor o olacaktır şehir içi için. Ancak enduro ya da super moto da çok keyifli olur. wr125x ya da wr125r bakılabilir a1 ehliyetle.Hocam ilk motor için hangi motor tipini önerirsiniz? Naked - cross - racing arasında kaldım. Avantajlarından vs. bahsedebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.