Motosiklet alınır mı?

Dominar 250 sürüyorum, touring motor. Ve evet rahat değil. Giy bakalım güneşin altında yazlık montu pişiyor musun pişmiyor musun? Tak kaskı 60'ı geç bir, rüzgar sesi kafanı şiririyor mu şişir miyor mu? 3 silindir altı al motoru bak bakalım titreşimden elin ayağın uyuşuyor mu uyuş muyor mu? Güvenliğe gelirsek, ben düşük hız yüksek hız açık kapalı yol fark etmez hiç filtreleme yapmam dümdüz araba gibi sürerim 7 senede 1 kere kaza yapmadım AMA 2 kere kırmızda arkamdan kamyon beni ezecekti 2 si de görmedim seni dedi. Kaç kere üzerime kırıldığını dengemi kaybettiğimi hatırlamıyorum bile. Yerler ıslak zank düşersin, araba üzerine kırar zank düşersin, yaya atlar zank düşersin say say bitmez. Bir kere sakat kaldın mı geri dönüşü yok, bunu da intörn dr olarak söylüyorum. Düştüm kalktım yola devam ettim değil olay. Bir kır bakalım femuru parçalı kırık şeklinde hayatın bitiyor eski rutinine bir daha dönemiyorsun. Zevkli mi EVET. Güvenli mi HAYIR.

Yüksek cc uzun yol çok rahat katılıyorum.
Güvenli sürüş yapmak gerek onun dışında gelip sana vuran araçlara kimse bisey yapamaz bu ülkede avmlere evlerin çatısına esnaf dükkanlarının içine arabayla giriyorlar. Sürekli korna çalarak kendini bi nebze farkettirebilirsin ama onun dışında hız sınırları içinde kalmak ve düzgün frenleme viraj almayi öğrenmek büyük oranda kazaları onler

Giy bakalım güneşin altında yazlık montu pişiyor musun pişmiyor musun?

Fileli yazlık montlar var.

Tak kaskı 60'ı geç bir, rüzgar sesi kafanı şiririyor mu şişirmiyor mu?

Kulak tıkaçları var.

3 silindir altı al motoru bak bakalım titreşimden elin ayağın uyuşuyor mu uyuşmuyor mu?

Ms V2 kullanıyorum. NC750 de kullandım, tiger Sport 660 da kullandım. 12 bin devirde sürekli gitmediğin sürece öyle bir titreşim uyuşması yok.

Yerler ıslak zank düşersin,

Kötü lastik kullanırsan düşersin, evet.

Güvenli mi hayır.

Güvensiz hale getiren motorun sürücüsü hocam. İleri ve güvenli sürüş eğitimi almanızı öneririm.

Ek olarak zevkli hale getiren de biziz. :) :)

Hız yapacağımı bile sanmıyorum benim tek beklentim ulaşım kolaylığı sağlaması.
Sağlar. Siz motorunuzu alın, ekipmanınızı tamamlayın. Bir de eğitim alın. Zaten motoru bırakmayacaksınız sonrasında.

Araba ehliyetim var fakat motordan hiç anlamıyorum. Araba çok pahalı olduğu için motor ehliyeti ve bir motor alıp istediğim yerlere kolayca ulaşım sağlamak istiyorum fakat ailem özellikle annem motor kullanmama kesinlikle karşı. Ben gezmek istiyorum ama elim kolum bağlı ne yapmalıyım?
Kış kar yağmur ve soğuk olursa zor ne düşünüyorsun. Otomobil en iyisi otur sür içinde kenara çek uyu .Eğer motor istiyorsan Honda activa 125 iyi ve güzel...

Aynen. Hiç bilgim olmadığı için böyle bir şey zannediyorum motosiklet sürmeyi.
Bilgin yok demiyorum da insanları yanlış yönlendiriyorsun. Zaten aynı mesajlarında belirtmişsin kullandığım makineleri ama fileli mont var deyip sıcaklıktan kurtulduk diye bir durum yok. Tamam güvenlik istiyorsak elimizdeki en iyi seçenek ve hatta hareket halindeyken güneşten de koruduğu için tshirtten daha mantıklı. Ama,

Giy bakalım güneşin altında yazlık montu pişiyor musun pişmiyor musun?

diyen birine

Fileli yazlık montlar var.

Demek çözüm değil. Fileli yazlık mont var ama yine pişiyorsun. En iyi çözümün o olması onu konforlu yapmıyor. Diğerlerinden daha az konforsuz yapıyor.

Bilgin yok demiyorum da insanları yanlış yönlendiriyorsun. Zaten aynı mesajlarında belirtmişsin kullandığım makineleri ama fileli mont var deyip sıcaklıktan kurtulduk diye bir durum yok.

Fileli mont var diye yazılan bir cümlenin neresi insanları yanlış yönlendirmek? Kim motosikleti konforlu veya rahat olduğu için tercih ediyor? Profesyonel olarak iş yapanları bunun dışında tutuyorum. İnsanların ya parası arabaya yetmediği için motor alıyorlar ya da hobi olarak motor alıyorlar kendilerine. Bu durumda da zaten konfor göz önünde bulundurulan bir kıstas değil. Süreceksen bu şekilde süreceksin, sürmek zorundaysan zaten bundan başka şansın yok. Yazın 1000D Rukka mont giyerek de aynı keyfi alırsın, fileli mont giyerek de. Bu işte konfor yok, aldığın keyfe göre rahatsızlığa karşı sabrın var sadece. Kimse kimseyi yönlendirmiyor bu mesajda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı