- Makaleler
- 1
Daha fazla
Güvenli sürüş yapmak gerek onun dışında gelip sana vuran araçlara kimse bisey yapamaz bu ülkede avmlere evlerin çatısına esnaf dükkanlarının içine arabayla giriyorlar. Sürekli korna çalarak kendini bi nebze farkettirebilirsin ama onun dışında hız sınırları içinde kalmak ve düzgün frenleme viraj almayi öğrenmek büyük oranda kazaları onlerDominar 250 sürüyorum, touring motor. Ve evet rahat değil. Giy bakalım güneşin altında yazlık montu pişiyor musun pişmiyor musun? Tak kaskı 60'ı geç bir, rüzgar sesi kafanı şiririyor mu şişir miyor mu? 3 silindir altı al motoru bak bakalım titreşimden elin ayağın uyuşuyor mu uyuş muyor mu? Güvenliğe gelirsek, ben düşük hız yüksek hız açık kapalı yol fark etmez hiç filtreleme yapmam dümdüz araba gibi sürerim 7 senede 1 kere kaza yapmadım AMA 2 kere kırmızda arkamdan kamyon beni ezecekti 2 si de görmedim seni dedi. Kaç kere üzerime kırıldığını dengemi kaybettiğimi hatırlamıyorum bile. Yerler ıslak zank düşersin, araba üzerine kırar zank düşersin, yaya atlar zank düşersin say say bitmez. Bir kere sakat kaldın mı geri dönüşü yok, bunu da intörn dr olarak söylüyorum. Düştüm kalktım yola devam ettim değil olay. Bir kır bakalım femuru parçalı kırık şeklinde hayatın bitiyor eski rutinine bir daha dönemiyorsun. Zevkli mi EVET. Güvenli mi HAYIR.
Yüksek cc uzun yol çok rahat katılıyorum.