Eski MSI ekran kartı fansız sorun çıkartır mı?

Bütçe
0

sp4wne1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde eski bir MSI R3450 TD-512 ekran kartı var, fakat ben bunu aldığım zaman adam üzerindeki fanı kırdığı için metal blok ve fanı çıkarılı verdi, takacağım PC'nin içinde 1 kasa fanı var ve işlemcinin kendi fanı var ekran kartını bloksuz ve fansız takıyorum çalışıyor bu kasanın kendi soğutmasından dolayı kendini soğutup sorun çıkarmaz değil mi? Kasa oyun için kullanılmayacak.

1024.jpg

Merhaba, elimde eski bir MSI R3450 TD-512 ekran kartı var, fakat ben bunu aldığım zaman adam üzerindeki fanı kırdığı için metal blok ve fanı çıkarılı verdi, takacağım PC'nin içinde 1 kasa fanı var ve işlemcinin kendi fanı var ekran kartını bloksuz ve fansız takıyorum çalışıyor bu kasanın kendi soğutmasından dolayı kendini soğutup sorun çıkarmaz değil mi? Kasa oyun için kullanılmayacak.

Eki Görüntüle 1923663

Hocam o küçük fan olsa ne olmasa ne sorun çıkarmaz gibi. Çıkaradabilir.

Eki Görüntüle 1923663
Sadece ekran verecekse bile tehlikeli. Fansız ve bloksuz o ekran kartı Allah'a emanet çalışıyor orada. Her an ısınmadan dolayı kapanabilir. Bari alüminyum'dan bir soğutucu blok yapın.

Hocam o küçük fan olsa ne olmasa ne sorun çıkarmaz gibi.
Bunu sizce mühendisler düşünmüş olamaz mı?

Sadece ekran verecekse bile tehlikeli. Fansız ve bloksuz o ekran kartı Allah'a emanet çalışıyor orada. Her an ısınmadan dolayı kapanabilir. Bari alüminyum'dan bir soğutucu blok yapın.

Bunu sizce mühendisler düşünmüş olamaz mı?
ya tamirciye götürdüm bloğun klipleri olmadığı için kısa devre yapar die yapmadı

Ekran kartı bloğu olsa daha iyi olurdu ama sadece internet sitelerine girmek için bir sorun çıkartmaz, kullanabilirsiniz. Sağlama almak için ilk taktıktan sonra sıcaklık değerlerine bakın normal kullanımda bir sorun görmezseniz devam edin kullanmaya.

Eki Görüntüle 1923663
Sıcaklık değerlerini sık sık kontrol edin muhtemelen minimum 60-65 de çalışacak. Fansız ekran kartı büyük bir risk.

Ekran kartı bloğu olsa daha iyi olurdu ama sadece internet sitelerine girmek için bir sorun çıkartmaz, kullanabilirsiniz. Sağlama almak için ilk taktıktan sonra sıcaklık değerlerine bakın normal kullanımda bir sorun görmezseniz devam edin kullanmaya.
hocam yani toplam 6 saat kullanmışımdır ekran kartını o haliyle sorun çıkartmadı hiç

Hovam bence arkadaş bir tane kasa fanı alsın modifiye etsin daha fazla soğutur.
kasayı aldığım zaman ekran kartsızdı 2.el olarak bunu aldım uygun koşullar içerisinde pc yi tam yapıp satacağımda

Öyle kullanılması zor hocam. Eski olduğu için parça bulmanızda zor. Alüminyumdan blok yapıp herhangi küçük bir fan takın hocam. Fanın bağlantısınıda anakarta yapın.
o kadar bir bilgim yok hocam ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı