Eski MTA/SAMP günlerini özleme ve geçmişe takılı kalma

bananaguy

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Son bir aydır 2021-2022 zamanlarımı aşırı fazla özlüyorum. Her gün o anılar aklıma geliyor. O zamanlar arkadaşlarımla MTA, SAMP gibi oyunlar oynardım ve her gün bunu düşünmeden yatamıyorum. Kafamın içinde eski zamanların görüntüsü canlanıp duruyor. Eski SS'lere baktığımda hafif gözlerimden yaş akıyor, çok üzülüyorum ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Herkes mi böyle yoksa bende ekstra bir şey mi var? Çözüm önerileriniz neler? Herkesin cevabını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatında hiçbir şey sonsuza kadar seninle kalmayacak. Her zaman geçmişe bakacaksın ve iç çekeceksin. Yeri gelecek sevdiğini kaybedeceksin yeri gelecek ulan be böyle de olmasaydı keşke diyeceksin. Ve emin ol hiçbir zaman da mutlak şekilde mutlu olmayacaksın. Zamanla alışırsın herkes öyle. Güzel tatlı günler şimdi de güzel günler yaşarsın seneye fotolarına bakarsın. Dert etme. :)

Hayatında hiçbir şey sonsuza kadar seninle kalmayacak. Her zaman geçmişe bakacaksın ve iç çekeceksin. Yeri gelecek sevdiğini kaybedeceksin yeri gelecek ulan be böyle de olmasaydı keşke diyeceksin. Ve emin ol hiçbir zaman da mutlak şekilde mutlu olmayacaksın. Zamanla alışırsın herkes öyle. Güzel tatlı günler şimdi de güzel günler yaşarsın seneye fotolarına bakarsın. Dert etme. :)
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı