Eski nesil Pentium sisteme GTX 750 Ti

tekben132

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bi PC'im var ama oyunlar için değil. Yani basit işlemler için bende oyuzden birazda butçe yuzunden bi ps3 alıcaktım. Arkadaşlar dedi alma etme PC'yi yenile falan. Neyse bende biraz baktım GTX 750 Ti alıyım. Sonra (birkaç ay sonra) da RAM alırım dedim. Ben aşşağıya simdiki pc ile alıcağım toplam sistemi yazıcam. Sizce hangisi birde lutfen PS4 veya onu alma bunu al felen demeyin. Bu alıcağım sistem GTA 5 C AW gibi çokta yeni olmayan oyunları lowda 30 FPS alır mı?

Şuanki sistem

İntel HD Graphics 1 GB -İntel pentinum işlemci 3.2 GHz-2GB RAM-250 GB HDD

Alıcağım sistem:

GTX 750 Ti 2 GB -intel pentinum işlemci 3.2 GHz-8 GB RAM -250 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin kodunu yazarsan iyi olur. Örn E5200 gibi
Pentium olduğu için darboğaz olacaktır fakat işlemci kpdunu yazarsan kesin söyleyebilirim.
Ben kendi E5200 işlemcime gtx 750 ti aldım darboğaz yaptı kullanılmaz halde yani. Az felan değil.
Sen ekran kartını düşür :)

İntel Pentium g3258 aldıktan sonra H81 anakartlardan alırsanız oc yaptıktan sonra GTA V oynayabilirsiniz. Ama çift çekirdekli işlemcilerin ömrü uzun olmadığını da bildirmek isterim. Buradan daha ayrıntılı bilgilere ve oyun içi testlere bakabilirsiniz.

Arkadaşlar alıcağım sistem bu yada benim suanki sistemime gore 700 tl lik ne alabilirim siz soylermisiniz ben çok anlamıyorum da ha birde az once 212 ye gittim oyun fiyatlarına bakmak için ps3 de farcry3 69,99 lira iken pc de 20 tl gerçekten bi pc ye ihtiyacım var ps3 e değil onu farkettim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı