H Halil 72 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Eski numarama dönmek istiyorum bunun için hat sahibine ihtiyaç var mıdır?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.761 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 10 Ocak 2025 #2 Evet. Artı 0 Eksi
KS KS H Halil 72 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 S.Ganacci dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hat sahibi olmadan yapmanın bir çözümü yok mudur? Artı 0 Eksi
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #4 Halil 72 dedi: Hat sahibi olmadan yapmanın bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Eğer yeni sahibi hattı bırakır ve hat boşa düşerse anca o zaman. Artı 0 Eksi
Halil 72 dedi: Hat sahibi olmadan yapmanın bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Eğer yeni sahibi hattı bırakır ve hat boşa düşerse anca o zaman.
KS KS H Halil 72 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 Halil 72 dedi: Hiçbir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Moneymoon dedi: Eğer yeni sahibi hattı bırakır ve hat boşa düşerse anca o zaman. Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta oldu yeni numaraya geçeli büyük ihtimalle boştadır. Artı 0 Eksi
Halil 72 dedi: Hiçbir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Moneymoon dedi: Eğer yeni sahibi hattı bırakır ve hat boşa düşerse anca o zaman. Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta oldu yeni numaraya geçeli büyük ihtimalle boştadır.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.398 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 Halil 72 dedi: 2-3 hafta oldu yeni numaraya geçeli büyük ihtimalle boştadır. Genişletmek için tıkla... Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum ben. Artı 0 Eksi
Halil 72 dedi: 2-3 hafta oldu yeni numaraya geçeli büyük ihtimalle boştadır. Genişletmek için tıkla... Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum ben.
KS KS H Halil 72 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #7 BurakPalabiyikkk dedi: Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... BurakPalabiyikkk dedi: Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... BurakPalabiyikkk dedi: Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş Artı 0 Eksi
BurakPalabiyikkk dedi: Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... BurakPalabiyikkk dedi: Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... BurakPalabiyikkk dedi: Eski numaran 6 ay boyunca kimseye satılamıyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş