Ben Kardeşime Almak İçin gittim 4-5 tane en az gezdim sistem yok diyorlar yada kalmadı diyip gönderdiler sonra bir bim e daha uğradım sistem yok diyen görevlinin yanında bimcell müşteri hizmetlerini ariyip ilgilenmediklerini soyledim sonra çalışana telefonu vermemi istedi ne hikmetse ondan sonra hemen duzeldi sistem.Çekim gücü olarak evet. Fiyat ve kampanyalar olarak farklı. Bim çalışanları ilgisiz ptt çalışanları bilgisiz bana kalirsa. Hakkını yemiyim ben bimcell başvurusu yaparken gittiğim bim mazeret üretmeden yapmişti. Bim yorumumu okuduğum yorumlara göre yapiyorum.
Hocam memlekette hakkıyla iş yapanı bulmak malesef zor. Elden birşey gelmiyor.Ben Kardeşime Almak İçin gittim 4-5 tane en az gezdim sistem yok diyorlar yada kalmadı diyip gönderdiler sonra bir bim e daha uğradım sistem yok diyen görevlinin yanında bimcell müşteri hizmetlerini ariyip ilgilenmediklerini soyledim sonra çalışana telefonu vermemi istedi ne hikmetse ondan sonra hemen duzeldi sistem.
Evrak olayı bittikten sonra alamamaya başladık sistem bahanesi buldular ama İstanbul haricî diğer yerlerde sıkıntı yokHocam memlekette hakkıyla iş yapanı bulmak malesef zor. Elden birşey gelmiyor.
270tl falan çok pahalı Bimcell daha uygun.Şuan en uygun tarifeler. TT. Alt yapısındaki pttcell'de bölgenizde Türk Telekom çekiyorsa tavsiye ederim.
Diğer: PTTCell cazip tarifeler (1-30 Kasım arası) indirim
https://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/www.technopat.net
İzmirdeyim. Bimcellde direkt aynı gün hat taşındı. TT'den taşıdım altyapı aynı diye sanırım.ikiside aynı değilmi
İkiside TT'diye hemen taşınıyor. Bimcell uygun ancak taahhüt olmadığı için zam yiyecektir.270tl falan çok pahalı Bimcell daha uygun.
İzmirdeyim. Bimcellde direkt aynı gün hat taşındı. TT'den taşıdım altyapı aynı diye sanırım.
O zaman ne önerirsiniz hocam PTT yakınımda yok sim kart ücretsizse veya e sim varsa online taşıyabilir miyim? Bimcellde e sim yok.İkiside TT'diye hemen taşınıyor. Bimcell uygun ancak taahhüt olmadığı için zam yiyecektir.
Pttcell'de online taşıma yok. E-sim seçeneğide yok sadece ptt merkezlerinden geçiş oluyor. Vodafone'de şunada kampanya var bölgenizde iyi ise geçilebilir. Yine Turkcell'de altın festival kampanyası var fiyatlari 1 tık pahalı. Emin olmamakla birlikte bana kalirsa 2 ana operatör ve 1 alt operatör (pttcell) kampanyasına karşılık türk telekomdan bir kampanya gelebilir. Ancak bellide olmaz. Cuma günu bazı TT. bayileri kampanya atmıştı ama web siteye düşmediler.O zaman ne önerirsiniz hocam PTT yakınımda yok sim kart ücretsizse veya e sim varsa online taşıyabilir miyim? Bimcellde e sim yok.
Vodafone kampanyasi icin biraz aşağı inin aşağıda çıkıyor.Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Alabiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Ancak müşteri hizmetlerinden net bilgi alın yinede.Vodafoneda 10gb 190tlye geliyor ama Bimcell hesabımda kalan bakiyeyi nasıl aktarabilirim hocam. Aktarabilirsem geçebilirim.
Ah be. Daha bugün babamla paket aldık. Ne kadar söylesem de boşver pakedin var diyecek şimdi. Zaten e sim yok diye operatör araştırıyordum o yüzden diye geçirmez şimdi ama seneye faturalı düşünürüm. Eskiden yazları gerekmediğinden 3 ay almıyorduk ondan faturasızlaydım.Alabiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Ancak müşteri hizmetlerinden net bilgi alın yinede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.