Eski Parçalar Yeni Sisteme Takılır mı?

Bu sistem yeni değil ki. İşlemcisi 2010 'da çıkmış. Ayrıca sıfırının fiyatı Intel 'in sitesinde 210 dolar olarak gösteriyor, yani 954 TL ediyor, senin dediğin sistem 600 TL.
 
Kesinlikle hazır sistem önermiyorum. Işıklı Mışıklı bir kasa koyup yeni sistem diye yutturuyorlar. İçine ilk nesilden işlemcileri koyup kakalamaya çalışıyorlar. Bu yüzden kesinlikle toplama pc öneriyorum.
 
GTA 5'te orta ayarlarda kasmiyan bir PC istiyorum, öneriniz var mı? Bir de 4 GB DDR3 istiyorum çünkü suan bendede 4 GB DDR3 1333 MHz RAM var. PC iyi ama Core 2 Duo kullanıyorum ve i5 anakartıma takilmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasaya yerleştirilmiş bir dizüstü. Yani isteseniz de o parçalar takılmaz. Bilgisayar önerisine gelince şuan dolar yüksek seyrettiği için sistem toplanmaz, ddr 3 sisteme de yatırım yapmak kısa vadede uygun ama uzun vadede ölü yatırım olur. Ve eğer bilgisayar parçalarınızı tam olarak söylerseniz yardımcı olmak isteyenler daha kolay yorum yapabilir. Yalnız RAM ve ekran kartından tüm sistemi tahmin edemeyiz.
 
Bu sistem kötü. Hazır sistem yerine her zaman toplama sistem daha iyi olacaktır. İşlemci i5 ama 2010 model gösterdiğiniz bilgisayarda. Bu bilgisayara yatırım bile önermiyorum.
 
i7 işlemci
4 GB ekran kartı
8 GB RAM

+9 Bakkal İtemi Başlığı
Kesinlikle uzak durun. Bütçe belirtiniz bir şekilde yardımcı oluruz.
Maksimum 700 TL olur anakartı DDR3 istiyorum 4 GB RAM var. 8 olmasını istiyorum suan kullandığım islemci intel core 2 duo ve i5 takamıyorum. Anakartımda kötü yani RAM 4 GB DDR3 1333 MHz ona göre PC bulursanız sevinirim. Anakartla islemci almayı düsündüm ama çok fazla geldi.
maksimum 700 tl olur anakartı ddr 3 istiyorum 4 gb ramim var 8 olmasını istiyorum suan kullandığım islemci intel core 2 duo ve i5 takamıyorum anakartımda kötü yani ramim 4 gb ddr 3 1333 mhz ona göre pc bulursanız sevinirim anakartla islemci almayı düsündüm ama çok fazla geldi
R7 240 2 GB ekran kartım da var haberiniz olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
775 pin anakartın var ve bence 775 pin için artık en güçlü işlemciler Xeon (modlanmış hali).
  • Xeon e5450 işlemci
  • G41M-COMBO anakart
  • 4 GB DDR3 RAM
Bu üçlüyü alabilirsin ikinci el alıcaksın ve bu yüzden çok ucuza gelicek RAM'i de 2.el alacaksın :)
Ekran kartın satıp GTX 750 alabilirsen daha güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı