Yeni PC topladım R3 3100, MSI B450M, apacer 8 GB RAM 3000MHz, Galax 1650S, 240 GB SSD parçalar bunlar. Eski bir pcim var 10 senelik sorularıma ise.
1) 2 tane 512 MB RAM çıktı bu RAM'leri yeni sistemde bos slotlarım var oraya takabiliyor muyum ve takmalı mıyım?
2) Malum 240 GB SSD'ye sahibim az gelecek gibi eski PC'den 320 GB HDD çıktı. Bunu takmayı düşünüyorum. Seagate Barracuda 7200.10 320GB Internal 7200RPM 3.5" (ST3320620AS) HDD for sale online | eBay sizce?
3)Yeni kasada CD takma yeri yok ve USB miz yok Windows 10 kurmak için yeni USB almamız gerekecek. Windows 10 kurulumu CD ile halledebilir miyim ve eski PC CD yerini yeni kasaya bağlıyabilir miyim?
Biraz uzun oldu ama yardımlar için sağ olun şimdiden.
RAMlerinizi kullanamazsınız hayır. HDD kullanabilirsiniz pek tabi. Sistemi SSD'ye kurarsınız olur biter. CD takma yeri konusunda anakartınızı ve CD playerınızı görmemiz, bilmemiz gerekir öncelikle.
RAMlerinizi kullanamazsınız hayır. HDD kullanabilirsiniz pek tabi. Sistemi SSD'ye kurarsınız olur biter. CD takma yeri konusunda anakartınızı ve CD playerınızı görmemiz, bilmemiz gerekir öncelikle.
Find many great new & used options and get the best deals for Toshiba Samsung DVDRW TS-H653L HPBH TS-H653 SATA HP Black Internal Lightscribe at the best online prices at eBay UK! Free delivery for many products!
www.ebay.co.uk
Hdd yi kullanırsam ne gibi şeyleri onda depolamam bana yarar sağlar. Bilgim yok ama sistemi sdd diye kurunca daha hızlı mı olucak sistem.
Evet SSDler HDDlerden daha hızlıdır. SSD'ye sistemi kurarsınız. Ve evet CD okuyucuyu da bağlayabilirsiniz sisteminize. Büyük GB oyunlarınızı ve dosyalarınızı HDD'ye depolamanız sizi baya rahatlatır.
Evet SSD'ler HDD'lerden daha hızlıdır. SSD'ye sistemi kurarsınız. Ve evet CD okuyucuyu da bağlayabilirsiniz sisteminize. Büyük GB oyunlarınızı ve dosyalarınızı HDD'ye depolamanız sizi bayağı rahatlatır.
Yani orası öyle tabiki ancak SSDnizde yer kalmaz o zamanda. SSD + HDD yapanların geneli SSD işletim sistemi ve hızlı kullanılması gereken programların kullanıldığı yer. HDD oyunlar ve büyük dosyalar olur.