Eski PC'de bulunan HDD'yi yeni PC'ye takmak

MauroIcardi09

Hectopat
Makaleler
1
Abilerim, kardeşlerim merhaba. Hazır sistem alacağım fakat sistemde HDD yok SSD var. HDD alabilirim özelleştirme seçeneklerinde var. Fakat ben ekstra masraf yerine elimdekini kullanmak istiyorum. Elimde Toshiba 500 GB HDD var. Sıfırlayıp yeni PC alınca ona taksam sıkıntı çıkarır mı?

Hocam artık HDD'ler günümüz için çok yavaşlar çalışıyor. SSD kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer çok ihtiyacınız varsa, sağlık durumunu kontrol edin. Bad Sector hatası yoksa da kullanıılabilir.

Abilerim, kardeşlerim merhaba. Hazır sistem alacağım fakat sistemde HDD yok SSD var. HDD alabilirim özelleştirme seçeneklerinde var. Fakat ben ekstra masraf yerine elimdekini kullanmak istiyorum. Elimde Toshiba 500 GB HDD var. Sıfırlayıp yeni PC alınca ona taksam sıkıntı çıkarır mı?
Takabilirsiniz. Sıkıntı çıkmaz.

Hocam artık HDD'ler günümüz için çok yavaşlar çalışıyor. SSD kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer çok ihtiyacınız varsa, sağlık durumunu kontrol edin. Bad Sector hatası yoksa da kullanıılabilir.
SSD kullanacağım fakat HDD'de bulunsun depolama işini garantiye alalım diyorum.

Extra olarak HDD almaktansa elindekileri kullanmak her zaman daha mantıklı sistemde SSD olması zaten ihtiyacını karşılayacaktır. Yinede HDD'nin sağlık kontrolunu yaparak kullanmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı